Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

BILLA Bonus karta sa stala kľúčom k novému autu pre 10 víťazov

Slovensko má 5 nových majiteliek a 5 nových majiteľov Volkswagen T-Roc.

(Zdroj: BILLA)

Slovensko má 5 nových majiteliek a 5 nových majiteľov Volkswagen T-Roc. Tešiť sa môžu po celom Slovensku - v Bratislave, vo Viničnom, Trnave, Veľkom Mederi, Dubnici nad Váhom, Svidníku, Šírkovciach aj v Košiciach.

Všetkých 10 výhercov v súťaži BILLA Bonus "Vyhraj auto za 3 kliky" si v týchto dňoch preberá v Bratislave osobný automobil Volkswagen T-Roc. Odtiaľ ich prvé kilometre smerujú domov naprieč celým Slovenskom. Byť verným zákazníkom BILLA sa vyplatí a hoci sa BILLA Bonus karta stala kľúčom k novému autu pre desiatich výhercov, každý člen BILLA Bonus je tak trochu víťazom, pretože môže čerpať z bohatej ponuky výhod, ktoré sú pre neho pripravené. Pre zapojenie sa do súťaže stačilo záujemcom urobiť 3 kliky na webovej stránke www.billa.sk.

BILLA sa rozhodla odmeniť svojich verných zákazníkov v súťaži pre držiteľov BILLA Bonus karty, v ktorej výhrou bolo 10 osobných automobilov VW T-Roc Style 1.5 TSI 110KW a automatickou prevodovkou. Stačilo trikrát kliknúť a každý existujúci, ale aj nový člen BILLA Bonus bol automaticky zaradený do žrebovania. Do súťaže sa zapojili zákazníci z celého Slovenska. Najsúťaživejší boli obyvatelia západného Slovenska, ktorí tvorili takmer polovicu zúčastnených. Súťažiaci zo stredného a východného Slovenska tvorili zhodne približne jednu štvrtinu. Ak by sme sa pozreli na štatistiky z hľadiska krajov, tak najviac ľudí sa zapojilo z Bratislavského a Žilinského kraja. Súťaž bola čiastočne limitovaná vekom. Záujemcovia museli byť plnoletí, aby sa do súťaže mohli zapojiť. Horná hranica určená nebola a veľkým prekvapením bola účasť zákazníkov starších ako 80 rokov, ktorých sa do súťaže prihlásilo 623. Najväčší záujem o výhru prejavili zákazníci vo veku 40 až 49 rokov.

Zaujímavosťou je, že až 64 percent všetkých zapojených tvorili ženy. V žrebovaní však uspeli obe pohlavia rovnako. Slovensko má 5 nových majiteliek a 5 nových majiteľov novučičkého SUV. Tešiť sa môžu po celom Slovensku, konkrétne na 3 rôznych miestach v Bratislave, ďalej vo Viničnom, Trnave, Veľkom Mederi, Dubnici nad Váhom, Svidníku, Šírkovciach aj v Košiciach. "Deviati z výhercov patria medzi dlhoročných členov nášho vernostného programu BILLA Bonus. Pani Mária z Viničného a pán Jaroslav z Bratislavy dokonca už od založenia programu v roku 2009, čo nás mimoriadne teší. Pani Darine z Trnavy, ktorá sa stala členkou len teraz v januári, sme pripravili touto výhrou asi najväčšie prekvapenie. Veľmi si vážime priazeň všetkých našich členov a budeme sa snažiť udržať si ich vernosť a prinášať im čo najviac výhod. Všetkým víťazkám a víťazom srdečne blahoželáme a prajeme veľa šťastných kilometrov," povedala Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka spoločnosti BILLA.

Radosť z nového auta bola obrovská. Niektorým sa podarilo vyhrať po prvýkrát, iným zas šťastie prialo už aj v minulosti. Kvalitné nové SUV sa zíde každému z nich. Iní zas potrebujú vymeniť svoje staršie.

Prvý šťastný majiteľ auto nakoniec nemusel kúpiť, lebo ho vyhral

"Moje staré auto má už úctyhodných 17 rokov a bolo na čase ho vymeniť. Už dlhšie som sa obzeral po rôznych možnostiach a mal som už aj pár kandidátov, keď som v televízii videl reklamu na súťaž 3 kliky. Povedal som si, že za pokus nič nedám a tak som chytil do ruky mobil. Kvôli slabšej sieti mi najprv odpoveď nechcela prejsť a na pár minút som to skoro aj vzdal. Ale nedalo mi to. Našťastie na druhý pokus prešlo všetko hladko a bol som zapojený do súťaže. Keďže som v minulosti okrem trička nikdy nič hodnotnejšie nevyhral, tak som veľmi nedúfal. O to viac ma potešil a zároveň prekvapil telefonát z Billy so slovami gratulácie," hovorí Michal Koníček z Bratislavy, ktorý neváhal a hneď v prvý deň zobral nový rodinný prírastok na skúšobnú jazdu pozdĺž Dunaja.

BILLA Bonus je vernostný program spoločnosti BILLA, ktorý prináša mnoho výhod. Novinkou sú trvalo nízke ceny na viac ako 1 000 vybraných produktov. "Všetci verní zákazníci získavajú vďaka BILLA Bonus karte zľavy každý deň na množstvo výrobkov, 25 %-nú zľavu na vybraný sortiment výrobkov a zľavy u externých partnerov v sieti kín CINEMAX a Tescoma. Najobľúbenejšou výhodou je 10 %-ná narodeninová zľava na celý nákup. Okrem trvalo nízkych cien sme si pre našich verných zákazníkov pripravili ešte jednu novinku, ktorou je mobilná aplikácia BILLA Bonus. Zákazník v nej nájde prehľad všetkých vymenovaných výhod a navyše kupóny so zľavou na vybrané produkty," hovorí o aktuálnych výhodách Denisa Pernicová.

Stať sa členom BILLA Bonusu je veľmi jednoduché. Prihlásiť sa možno vyplnením online formulára, ale aj prostredníctvom prihlasovacieho formulára v každej predajni BILLA. Pri vyplnení prihlasovacieho formulára v predajni BILLA je každému novému členovi odovzdaná plastová BILLA Bonus karta aj s tromi prídavnými kartami. Karta je už aktivovaná a je možné ju okamžite začať využívať. Po vyplnení online prihlasovacieho formulára možno využívať papierovú verziu karty, ktorá bude zaslaná na zadanú e-mailovú adresu. Plastová BILLA Bonus karta bude zaslaná najneskôr do 8 týždňov poštou na adresu uvedenú v prihláške. BILLA Bonus kartu je možné zaevidovať aj vo forme elektronickej karty prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo si ju jednoducho odfotiť do mobilného telefónu a predkladať jej elektronickú verziu. Aplikáciu BILLA Bonus je možné si stiahnuť do všetkých mobilných zariadení s operačným systémom iOS a Android.

O spoločnosti

Spoločnosť BILLA, s.r.o., ktorá je súčasťou REWE International AG, pôsobí na Slovensku od roku 1993. Je lídrom v segmente supermarketov. V súčasnosti ich prevádzkuje viac ako 150 a zamestnáva viac ako 4 500 pracovníkov. V supermarketoch priemernej rozlohy 900 m² BILLA ponúka široký sortiment značiek, vrátane vlastných aj diskontných. Dominantnými medzi vlastnými značkami cenovo výhodné produkty Clever, výrobky pod značkou BILLA, organické produkty BILLA BIO a domáca Slovenská farma. Rovnako dôležitý je v ponuke podiel čerstvých produktov v oblasti lahôdok, pečiva, ovocia, zeleniny a mliečnych výrobkov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.