Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Úspešná značka nápojov pre ženy pomáha doma, ale aj v zahraničí

Nápoje Diva's putujú zdravotníkom a obyvateľom, najviac ohrozených epidémiou.

Slovenská značka odštartovala iniciatívu #divaspomaha, v rámci ktorej dodáva svoje nápoje ľuďom, ktorí to potrebujú. Diva's produkty sú venované najmä ženám, ktoré na zvládanie každodenných povinností potrebujú silnú dávku vitamínov a ďalších látok. Účinky týchto nápojov sa však aktuálne zídu všetkým, čo musia bojovať s nákazou.

V dnešnej dobe je dôležité hlavne pevné zdravie. Nevyhnutná je poriadna dávka energie, ale aj schopnosť zvládať stres. O toto všetko sa dokážu postarať bylinkové čaje z edície Pohladenie duše, ktoré sa môžu pochváliť tromi rôznymi účinkami. Výluh z čaju matcha nabíja energiou, šípkový čaj podporuje imunitu a rooibos upokojuje.

Spoločnosť preto v apríli odštartovala inicatívu #divaspomáha, v rámci ktorej dodala bylinkové čaje infekčným oddeleniam pre deti a dospelých v Univerzitnej nemocnici Bratislava - Kramáre. Pitný režim potešil aj zdravotníkov urgentného príjmu Národného ústavu detských chorôb v Bratislave, členov záchranných zdravotníckych staníc v Bratislavskom kraji a obyvateľov Domu seniorov RUDI.

„Už od začiatku koronakrízy si uvedomujeme vážnosť situácie a preto sme sa rozhodli podporiť najkľúčovejšie skupiny obyvateľov. Pomáhame tým, čo vieme najlepšie – nápojmi plnými zdraviu prospešných látok,“ uvádza Lucia Tarnóczy zo spoločnosti DIVAS drink INTERNATIONAL a.s..

Iniciatíva #divaspomaha doteraz doručila 2760 kusov nápojov v celkovej hodnote 5 500 €, no výrobca pokračuje aj naďalej. A keďže pomoc je bezhraničná, v spolupráci so zahraničnými partnermi podporuje Diva's aj zdravotníkov a ohrozených ľudí v Španielsku a USA. V Amerike putovali nápoje do potravinových bánk, ktoré pomáhajú ľuďom, negatívne zasiahnutým koronakrízou. Dokopy bolo v štátoch New York a Texas rozdaných takmer 14 700 kusov vitamínových vôd na podporu zdravia.

Žiaľ, v boji proti nákaze sú potrebné oveľa silnejšie zbrane. Nápoje Diva's síce nie sú vakcínou proti vírusu, sú však malým, ale účinným gestom podpory pre všetkých, čo to potrebujú najviac.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.