Streda, 27. máj, 2020 | Meniny má IvetaKrížovkyKrížovky

AbbVie opätovne ocenená ako najlepší zamestnávateľ Slovenska

Biofarmaceutická spoločnosť AbbVie získala v štúdii Kincentric Best Employers titul najlepší zamestnávateľ Slovenska za rok 2019.

Cieľom štúdie Kincentric Best Employers je analyzovať personálnu politiku a praktiky firiem z rôznych odvetví podľa hodnotenia ich vlastných zamestnancov. Kincentric, svetový líder v oblasti riadenia ľudských zdrojov, udeľoval 16. apríla prestížne ocenenie Best Employers s ohľadom na aktuálnu situáciu súvisiacu s pandémiou COVID-19 po prvý raz v histórii virtuálne.

Spoločnosť AbbVie sa do štúdie Best Employers zapojila celkovo trikrát a zakaždým úspešne. Svoj titul obhájila aj v roku 2019 a opäť sa zaradila medzi najlepších zamestnávateľov Slovenska. „Opätovné získanie prestížneho titulu najlepšieho zamestnávateľa je pre nás jasným signálom, že v personálnej politike ideme správnym smerom. Chcel by som poďakovať všetkým zamestnancom našej spoločnosti, ktorí sa prieskumu zúčastnili a prispeli k tomuto skvelému výsledku. Toto ocenenie je predovšetkým výsledkom našej tímovej spolupráce, zodpovednosti a lojality ku firme. Titul Best Employer je však pre nás aj záväzkom do budúcnosti a prispieva k nášmu cieľu byť atraktívnym zamestnávateľom,“ uviedol MUDr. Branislav Trutz, generálny riaditeľ AbbVie Česká republika a Slovensko. Do tohtoročnej štúdie sa zapojilo 97 % zamestnancov AbbVie, ktorí sa anonymne podelili o svoje názory a skúsenosti týkajúce sa práce v tejto spoločnosti. Zo štúdie ďalej vyplýva, že miera motivácie zamestnancov AbbVie na Slovensku dosiahla až 92 %, čo je markantný rozdiel v porovnaní s celoslovenským priemerom, ktorý predstavuje 54 %.

Do aktuálneho ročníka Kincentric Best Employers 2019 sa na Slovensku a v Čechách prihlásilo celkovo 68 spoločností z rôznych odvetví a o svoje názory sa podelilo viac ako 115 000 zamestnancov. Za Slovensko získali okrem AbbVie titul aj Imperial Tobacco Slovakia a Jysk. Ocenené spoločnosti preukázali, že poskytujú svojim ľuďom výnimočnú zamestnaneckú skúsenosť, ktorá vedie k ich nadštandardnej motivácii a spokojnosti.

Kincentric Best Employers je popredná porovnávacia štúdia, ktorá už 20 rokov na základe dát získaných od zamestnancov oceňuje výnimočných zamestnávateľov, a to v nadväznosti na 50-ročný výskum v oblasti práce s ľuďmi a aktuálnu globálnu databázu, ktorá zahŕňa odpovede viac ako 15 miliónov zamestnancov. V Českej republike a na Slovensku štúdia prebieha už od roku 2004. Účasť v nej je dobrovoľná a môžu sa do nej prihlásiť spoločnosti, ktoré majú aspoň 50 stálych zamestnancov. Kľúčovú úlohu pre udelenie titulu Best Employer zohrávajú výsledky danej spoločnosti v štyroch sledovaných indexoch: motivácia zamestnancov, adaptácia a flexibilita spoločnosti, motivujúce vedenie a zameranie na talenty.

O spoločnosti AbbVie

AbbVie je medzinárodná biofarmaceutická spoločnosť zameraná na výskum a vývoj nových liekov, ktoré pomáhajú riešiť najzávažnejšie celosvetové zdravotné problémy. Jej poslaním je prostredníctvom nadobudnutých znalostí, motivovaných zamestnancov a unikátneho prístupu k inováciám zásadným spôsobom zlepšovať a zdokonaľovať možnosti liečby v štyroch hlavných terapeutických oblastiach – v imunológii, onkológii, virológii a neurológii. Vo viac ako 175 krajinách denne pracujú zamestnanci AbbVie na riešení zdravotných problémov pacientov z celého sveta. Viac informácií o spoločnosti AbbVie nájdete na www.abbvie.sk, www.abbvie.com, na Facebooku, Linkedlne alebo Twitteri @abbvie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Night Vision: Jak dobre vidí vaša autokamera v noci?

Kamery na trhu jsou často označené Night Vision, ale mají velmi odlišné výsledky. Proto Mio zavedlo stupnici nočního vidění s 4 st

Night Vision: Jak dobre uvidí vaša autokamera v noci?

VÚB už prerozdelila takmer 18 miliónov na záchranu firiem

Slovenské firmy bojujú s nedostatkom financií, mnohé prišli o takmer všetky príjmy.

VÚB už prerozdelila takmer 18 miliónov na záchranu firiem