Štvrtok, 28. máj, 2020 | Meniny má ViliamKrížovkyKrížovky

EPERIA Shopping Mall opäť otvorená v plnom režime

Najobľúbenejšia módna adresa v Prešove EPERIA Shopping Mall je opäť otvorená.

Po vyše dvoch mesiacoch je nákupné centrum pripravené ponúknuť nákupný zážitok a skvelé drinky na letných terasách.

Príďte a nakupujte v maximálnom komforte a čistote. Záleží nám na tom, aby ste sa v našich priestoroch cítili absolútne bezpečne a užili si nakupovanie v moderných priestoroch nákupného centra. Tešíme sa, že budeme #opäť spolu.https://www.eperia.sk/otvarame1

Načítavam video...

Bezpečnosť prvoradá

EPERIA Shopping Mall fungovala v obmedzenom režime od 14. marca. Aktuálne nastal čas na jej reštart a otvorenie všetkých prevádzok. „Sme veľmi radi, že „zelenú“ na otvorenie dostali aj nákupné centrá. Pre ochranu a bezpečnosť našich zákazníkov sme prijali viaceré bezpečnostné opatrenia – na pravidelnej báze dezinfikujeme sociálne zariadenia, spoločné priestory a všetky kontaktné plochy (madlá, zábradlia, vypínače či tlačidlá). Na dezinfekciu plôch využívame aj elektrostatickú technológiu,“ uviedla manažérka EPERIA Shopping Mall Daniela Štieberová. Pre zákazníkov je pripravený aj krátky bezpečnostný manuál, ktorý je situovaný pred každým vstupom do centra ako aj na rôznych plochách priamo v centre. „Vstup do centra je povolený iba v rúšku, pred každým vstupom do centra bude k dispozícii stojan s dezinfekciou. V priestoroch centra nie je dovolené združovanie a je potrebné dodržiavať 2m odstupy. Ak je to možné doporučujeme bezhotovostnú platbu. Zároveň prosíme zákazníkov, aby dali prednosť pri nakupovaní seniorom v čase pre nich vymedzenom (supermarket a drogéria od 09.00-11.00 hod.),“ dodala manažérka centra.

Letné terasy, zľavy a bohatý program

Dlhší čas budú zrejme platiť obmedzenia alebo zákazy organizovať hromadné kultúrne podujatia. „Už počas celej tejto karanténnej doby sme prinášali našim zákazníkom živé vysielania na sociálnych sieťach s rôznou témou a obsahom. Aktuálne na leto a ďalšie obdobie pripravujeme rôzne eventy prihliadnuc na to, že dlhšiu dobu bude zrejme platiť zákaz organizovať verejné kultúrne podujatia. Naši obchodní partneri pripravili mimoriadne zaujímavé otváracie zľavy, preto sa všetci môžete tešiť na výhodné nakupovanie. Zároveň však všetkých pozývame vychutnať si skvelé posedenie na našich letných terasách či užiť si pobyt na našom detskom exteriérovom ihrisku, ktoré, samozrejme, tiež pravidelne dezinfikujeme,“ zhrnula na záver Daniela Štieberová.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Sunar s ešte lepšou receptúrou a v novom šate

V novom Sunare už palmový olej nenájdete. Je ekologickejší a zložením ešte bližšie k materskému mlieku.

Night Vision: Jak dobre vidí vaša autokamera v noci?

Kamery na trhu jsou často označené Night Vision, ale mají velmi odlišné výsledky. Proto Mio zavedlo stupnici nočního vidění s 4 st

Night Vision: Jak dobre uvidí vaša autokamera v noci?

VÚB už prerozdelila takmer 18 miliónov na záchranu firiem

Slovenské firmy bojujú s nedostatkom financií, mnohé prišli o takmer všetky príjmy.