Štvrtok, 9. júl, 2020 | Meniny má LujzaKrížovkyKrížovky

Unikátna novinka už aj v Prievidzi

Inteligentný automat na výrobu čerstvej pomarančovej šťavy Zippy Juice vám zabezpečí dennú dávku vitamínu C.

S príchodom horúcich dní, čoraz viac hľadáme možnosti osvieženia sa chladeným nápojom. Zároveň v tejto dobe korona vírusu si dávame väčší pozor aj na imunitu, ktorú posilňujeme aj vďaka vitamínu C. Jeho významným zdrojom sú aj pomaranče, len pred niekoľkými dňami pribudol v HM Tesco Prievidza inteligentný automat Zippy Juice, ktorý vám pripraví vždy čerstvú chladenú šťavu z pomarančov.

Skutočnú pomarančovú šťavu zvládne automat pripraviť za 45 sekúnd, pričom celý proces vidíte vďaka veľkému panoramatickému oknu. Váš vychladený pohár 100%-nej pomarančovej šťavy bez konzervantov a pridaného cukru vám pripraví najnovší patentovaný systém odšťavovania.

Svoju dennú dávku vitamínu C tak môžete získať ľahko a chutne zároveň. „Vďaka pravidelnému dopĺňaniu čerstvých pomarančov a automatizovanému čisteniu, ktoré dopĺňame o pravidelné manuálne čistenie, je šťava stopercentná nielen chuťovo a zložením, ale aj z hľadiska kvality,“ dodáva Ľudovít zo Zippy Juice.

Odšťavovací automat spúšťa proces čistenia vždy ráno a večer, okrem toho aj po každom desiatom vydanom pohári. Každý jeden pomaranč je aj ručne umývaný než ide do automatu.

Nápoj dostanete zafóliovaný a Zippy vám k nemu pridá vlastnú slamku. Šťava obsahuje 44 miligramov vitamínu C na 100 mililitrov, za 2 eurá dostaneš približne 260 až 300 mililitrov.

Platiť môžeš mincami, bankovkami do výšky 10 eur či kartou bezkontaktne. Celý priebeh od zaplatenia cez výrobu po výdaj je nastavený tak, aby si do minúty mohol odísť so zdravým osviežením a nezdržiaval sa.

Prečo dostaneš vždy rozdielne množstvo? „Keďže príroda zariadila, že každý pomaranč má inú veľkosť a výdatnosť šťavy, preto je objem v tomto rozmedzí. No ide o pomarančovú šťavu a bodka. Nič viac, nič menej. Žiadne konzervačné látky, žiadna chémia ani pridaná voda. Počas sezóny máme pomaranče z Európy, mimo sezóny sú predovšetkým z Brazílie. Vždy vyberáme tie, ktoré nám najviac chutia, keďže šťavy sami pijeme,“ spresnil Ľudovít.

A čo v prípade, že by nastal problém s výdajom šťavy? Na každom našom automate nájdete uvedený telefonický kontakt, kde v prípade potreby stačí zavolať. Automat ma dokonalý telemetrický systém, kde prakticky cez aplikáciu v mobile vieme všetko o ňom. Vieme dokonca pri akomkoľvek probléme na diaľku reštartovať automat tak, aby v priebehu pár sekúnd sme stoj spojazdnili pre spokojnosť zákazníka.

Aktuálne si môžete dať čerstvú pomarančovú šťavu v dvoch mestách. A to v Prievidzi v HM Tesco pri vstupe ako sú bankomaty a v Žiline v ZOC MAX, študenti VŠ v budove rektorátu Žilinskej univerzity v Žiline a v Metro Žilina.

V blízkej budúcnosti by sme sa mali dočkať rozšírenia, Zippy by mohol zavítať už čoskoro do tretieho mesta na Slovensku.

Viac informácii nájdete tu:

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov

Jazero predstavuje perlu najvýchodnejšieho slovenského vulkanického pohoria.

Rozdávajú sa dotácie na tepelné čerpadlá. Využite to, kým sa dá

Podávanie žiadostí bolo spustené 24. júna a ihneď sa ukázalo, že o štátne dotácie je veľký záujem. Ušetriť môžete až tisíce eur.

Keď sa inšpiráciou stane samotné víno

Aj z nepriaznivej situácie sa dá vyťažiť maximum. Počas korony Vinotéka Sommelier vynovila svoje priestory.