Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Potrebujete poradiť? Prečítajte si rady odborníkov na rôzne témy

Nový portál Životné momenty ponúka odborné rady pre rôzne oblasti vášho života.

Informovanosť je v súčasnosti obzvlášť dôležitá a získať relevantné a správne informácie je ešte dôležitejšie. Nový portál Životné momenty ponúka odborné rady pre rôzne oblasti vášho života.

Portál Životné momenty, na ktorom nájdete profesionálne rady z oblastí ako vzdelávanie, cestovanie, práca či rodina, prináša trochu nezvyčajne banka. Tatra banka si uvedomuje, že bankové služby sú často na pozadí našich životných rozhodnutí. Mnohokrát v živote riešime náročné otázky, kedy uvítame cennú radu odborníka.

Práve preto sa banka rozhodla osloviť odborníkov na rôzne témy, a klientom tak poradiť nielen v oblasti finančných služieb. „Snažíme sa komplexne venovať najmä zložitejším témam ako otázka dôchodkov, bývania, ale aj súčasnej situácii spôsobenej koronavírusom. Zároveň informácie chceme čitateľom ponúkať v lifestylovej forme, aby čítanie bolo nielen prínosné, ale aj príjemné,“ dodáva hovorca Tatra banky Boris Fojtík.

Na portáli Životné momenty čitatelia nájdu pútavé články a rozhovory plné užitočného obsahu, názory odborníkov z rôznych oblastí života, ale aj stále viac preferované podcasty s odborníkmi. To všetko na rôzne témy ako práca, rodina, bývanie, vzdelávanie, cestovanie, príprava na dôchodok.

Návštevníci stránky si tiež môžu vybrať, či preferujú čítanie v dennom alebo nočnom režime. Stačí si otvoriť Životné momenty a nájsť oblasť, ktorá vás zaujíma.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.