Utorok, 7. júl, 2020 | Meniny má OliverKrížovkyKrížovky

Potrebujete poradiť? Prečítajte si rady odborníkov na rôzne témy

Nový portál Životné momenty ponúka odborné rady pre rôzne oblasti vášho života.

Informovanosť je v súčasnosti obzvlášť dôležitá a získať relevantné a správne informácie je ešte dôležitejšie. Nový portál Životné momenty ponúka odborné rady pre rôzne oblasti vášho života.

Portál Životné momenty, na ktorom nájdete profesionálne rady z oblastí ako vzdelávanie, cestovanie, práca či rodina, prináša trochu nezvyčajne banka. Tatra banka si uvedomuje, že bankové služby sú často na pozadí našich životných rozhodnutí. Mnohokrát v živote riešime náročné otázky, kedy uvítame cennú radu odborníka.

Práve preto sa banka rozhodla osloviť odborníkov na rôzne témy, a klientom tak poradiť nielen v oblasti finančných služieb. „Snažíme sa komplexne venovať najmä zložitejším témam ako otázka dôchodkov, bývania, ale aj súčasnej situácii spôsobenej koronavírusom. Zároveň informácie chceme čitateľom ponúkať v lifestylovej forme, aby čítanie bolo nielen prínosné, ale aj príjemné,“ dodáva hovorca Tatra banky Boris Fojtík.

Na portáli Životné momenty čitatelia nájdu pútavé články a rozhovory plné užitočného obsahu, názory odborníkov z rôznych oblastí života, ale aj stále viac preferované podcasty s odborníkmi. To všetko na rôzne témy ako práca, rodina, bývanie, vzdelávanie, cestovanie, príprava na dôchodok.

Návštevníci stránky si tiež môžu vybrať, či preferujú čítanie v dennom alebo nočnom režime. Stačí si otvoriť Životné momenty a nájsť oblasť, ktorá vás zaujíma.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Garmin pridáva technológiu solárneho dobíjania

Garmin pridáva technológiu solárneho dobíjania pre ďalšie populárne modely športových hodiniek.

Discover even more with the Spectacular Slovakia bundle offer

Plan your future travels, virtually visit different places within Slovakia, give a piece of Slovakia as a gift to your loved ones!

Najviac slovenských dodávateľov vlastnej značky má COOP Jednota

Nový koronavírus zmenil nákupné správanie Slovákov.

Až 85 % výrobkov vlastnej značky COOP Jednoty pochádza od slovenských dodávateľov.