Štvrtok, 16. júl, 2020 | Meniny má DrahomírKrížovkyKrížovky

Potrebujete poradiť? Prečítajte si rady odborníkov na rôzne témy

Nový portál Životné momenty ponúka odborné rady pre rôzne oblasti vášho života.

Informovanosť je v súčasnosti obzvlášť dôležitá a získať relevantné a správne informácie je ešte dôležitejšie. Nový portál Životné momenty ponúka odborné rady pre rôzne oblasti vášho života.

Portál Životné momenty, na ktorom nájdete profesionálne rady z oblastí ako vzdelávanie, cestovanie, práca či rodina, prináša trochu nezvyčajne banka. Tatra banka si uvedomuje, že bankové služby sú často na pozadí našich životných rozhodnutí. Mnohokrát v živote riešime náročné otázky, kedy uvítame cennú radu odborníka.

Práve preto sa banka rozhodla osloviť odborníkov na rôzne témy, a klientom tak poradiť nielen v oblasti finančných služieb. „Snažíme sa komplexne venovať najmä zložitejším témam ako otázka dôchodkov, bývania, ale aj súčasnej situácii spôsobenej koronavírusom. Zároveň informácie chceme čitateľom ponúkať v lifestylovej forme, aby čítanie bolo nielen prínosné, ale aj príjemné,“ dodáva hovorca Tatra banky Boris Fojtík.

Na portáli Životné momenty čitatelia nájdu pútavé články a rozhovory plné užitočného obsahu, názory odborníkov z rôznych oblastí života, ale aj stále viac preferované podcasty s odborníkmi. To všetko na rôzne témy ako práca, rodina, bývanie, vzdelávanie, cestovanie, príprava na dôchodok.

Návštevníci stránky si tiež môžu vybrať, či preferujú čítanie v dennom alebo nočnom režime. Stačí si otvoriť Životné momenty a nájsť oblasť, ktorá vás zaujíma.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kto spieva dvakrát sa modlí

Pieseň a modlitba sú dokonalými spôsobmi ako vyjadriť svoje radosti, žiale a otvoriť svoju myseľ a srdce.

Kto spieva dvakrát sa modlí

Chcete nové auto?

V júli si ho môžete kúpiť najvýhodnejšie

Nalejte si pravú vodovodnú!

Nielen z detských rozprávok vieme, že voda znamená život – a sucho presný opak.