Sobota, 11. júl, 2020 | Meniny má MilotaKrížovkyKrížovky

Potrebujete poradiť? Prečítajte si rady odborníkov na rôzne témy

Nový portál Životné momenty ponúka odborné rady pre rôzne oblasti vášho života.

Informovanosť je v súčasnosti obzvlášť dôležitá a získať relevantné a správne informácie je ešte dôležitejšie. Nový portál Životné momenty ponúka odborné rady pre rôzne oblasti vášho života.

Portál Životné momenty, na ktorom nájdete profesionálne rady z oblastí ako vzdelávanie, cestovanie, práca či rodina, prináša trochu nezvyčajne banka. Tatra banka si uvedomuje, že bankové služby sú často na pozadí našich životných rozhodnutí. Mnohokrát v živote riešime náročné otázky, kedy uvítame cennú radu odborníka.

Práve preto sa banka rozhodla osloviť odborníkov na rôzne témy, a klientom tak poradiť nielen v oblasti finančných služieb. „Snažíme sa komplexne venovať najmä zložitejším témam ako otázka dôchodkov, bývania, ale aj súčasnej situácii spôsobenej koronavírusom. Zároveň informácie chceme čitateľom ponúkať v lifestylovej forme, aby čítanie bolo nielen prínosné, ale aj príjemné,“ dodáva hovorca Tatra banky Boris Fojtík.

Na portáli Životné momenty čitatelia nájdu pútavé články a rozhovory plné užitočného obsahu, názory odborníkov z rôznych oblastí života, ale aj stále viac preferované podcasty s odborníkmi. To všetko na rôzne témy ako práca, rodina, bývanie, vzdelávanie, cestovanie, príprava na dôchodok.

Návštevníci stránky si tiež môžu vybrať, či preferujú čítanie v dennom alebo nočnom režime. Stačí si otvoriť Životné momenty a nájsť oblasť, ktorá vás zaujíma.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Viete, ako vzniká kvalitná šálka espressa?

Profesionálna baristka prezradila, čo sa skrýva v šálkach kávy Deli by Shell.

Turistický sprievodca: Cestujeme na obľúbenú Malorku

Opäť môžeme vyraziť na Malorku. Pomôžeme vám pripraviť sa a naplánovať cestu.

Slovenskí študenti rozumejú financiám čoraz lepšie

Nadácia PARTNERS ocenila tých najlepších účastníkov Finančnej olympiády