Štvrtok, 6. august, 2020 | Meniny má JozefinaKrížovkyKrížovky

Lokálne nákupy vo VIVO! Markete

19. júna 2020 sa v nákupnom centre VIVO! Bratislava otvoril VIVO! Market.

Návštevníkom ponúka kvalitné výrobky, potraviny a občerstvenie od lokálnych predajcov, ktorí oslovia aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Ponuka VIVO! Marketu je naozaj pestrá a návštevníci v nej nájdu všetko od bratislavských rožtekov cez lokálne vína až po kozmetiku. Kvalitné paradajky bez chemického ošetrenia z okolia Levíc a Nitry nakúpia v stánku Farmy Babindol. Bohatú ponuku mäsa, mäsových výrobkov alebo hamburgerov od slovenských fariem zase nájdu v stánku mäsiarstva Starý mäsiar. V stánku Bioorganic na nich čaká široká ponuka zdravých, bio a fair trade potravín, výživových doplnkov alebo eko drogérie.

Vo VIVO! Markete návštevníci nebudú trpieť hladom ani smädom. Na lahodnom havajskom poké si môžu pochutnať v stánku Funky Poké a pravé bratislavské rožteky im ponúka FantastiCo. Smäd môžu uhasiť vďaka bohatému sortimentu Tea Shopu alebo v stánku BeerStation, kde nájdu tie najlepšie živé pivá od slovenských sládkov. Súčasťou VIVO! Marketu je aj špeciálny stánok, v ktorom sa budú pravidelne striedať rôzni slovenskí vinári.

VIVO! Market sa otvára za dodržania tých najvyšších hygienických štandardov. Zákazníci si v ňom budú môcť nakúpiť čerstvé potraviny či jedlo vždy bezpečne a pohodlne.„Otvorenie VIVO! Marketu ma nesmierne teší,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ a dodáva: „Je to jedinečný koncept s unikátnou atmosférou, ktorý v žiadnom inom slovenskom nákupnom centre nenájdete.“

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Spojení navždy

Ako navždy nestratiť deti v digitálnej dobe.

Spojený navždy

Letná potravinová zbierka Tesca presiahla už 15 ton!

Prekonať dôsledky súčasnej situácie pomáha ľuďom v núdzi aj spoločnosť Tesco.

Kedysi to bolo sídlo nerestí, dnes sa tam chodia študenti učiť

Český kláštor Rosa Coeli navštevujú turisti z celého sveta.