Utorok, 4. august, 2020 | Meniny má Dominik, DominikaKrížovkyKrížovky

Lokálne nákupy vo VIVO! Markete

19. júna 2020 sa v nákupnom centre VIVO! Bratislava otvoril VIVO! Market.

Návštevníkom ponúka kvalitné výrobky, potraviny a občerstvenie od lokálnych predajcov, ktorí oslovia aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Ponuka VIVO! Marketu je naozaj pestrá a návštevníci v nej nájdu všetko od bratislavských rožtekov cez lokálne vína až po kozmetiku. Kvalitné paradajky bez chemického ošetrenia z okolia Levíc a Nitry nakúpia v stánku Farmy Babindol. Bohatú ponuku mäsa, mäsových výrobkov alebo hamburgerov od slovenských fariem zase nájdu v stánku mäsiarstva Starý mäsiar. V stánku Bioorganic na nich čaká široká ponuka zdravých, bio a fair trade potravín, výživových doplnkov alebo eko drogérie.

Vo VIVO! Markete návštevníci nebudú trpieť hladom ani smädom. Na lahodnom havajskom poké si môžu pochutnať v stánku Funky Poké a pravé bratislavské rožteky im ponúka FantastiCo. Smäd môžu uhasiť vďaka bohatému sortimentu Tea Shopu alebo v stánku BeerStation, kde nájdu tie najlepšie živé pivá od slovenských sládkov. Súčasťou VIVO! Marketu je aj špeciálny stánok, v ktorom sa budú pravidelne striedať rôzni slovenskí vinári.

VIVO! Market sa otvára za dodržania tých najvyšších hygienických štandardov. Zákazníci si v ňom budú môcť nakúpiť čerstvé potraviny či jedlo vždy bezpečne a pohodlne.„Otvorenie VIVO! Marketu ma nesmierne teší,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ a dodáva: „Je to jedinečný koncept s unikátnou atmosférou, ktorý v žiadnom inom slovenskom nákupnom centre nenájdete.“

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Najväčší karibský ostrov ukrýva výnimočné investície

Kuba má obrovský potenciál na výnimočné výnosy

Pochod smrti

Hrôzy druhej svetovej vojny sú aj dnes ešte stále živé a je potrebné si ich neustále pripomínať.

Prežil som pochod smrti

Ručné ovládanie auta – šanca pre vodičov s hendikepom

Niekedy sa človeku zmení život v jednej sekunde - nehoda či choroba ho dokážu obmedziť v pohybe či pripútať na invalidný vozík.

Paralympionička Veronika Vadovičová tiež využíva automobil s úpraveným ovládaním