Pondelok, 19. október, 2020 | Meniny má KristiánKrížovkyKrížovky

Lokálne nákupy vo VIVO! Markete

19. júna 2020 sa v nákupnom centre VIVO! Bratislava otvoril VIVO! Market.

Návštevníkom ponúka kvalitné výrobky, potraviny a občerstvenie od lokálnych predajcov, ktorí oslovia aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Ponuka VIVO! Marketu je naozaj pestrá a návštevníci v nej nájdu všetko od bratislavských rožtekov cez lokálne vína až po kozmetiku. Kvalitné paradajky bez chemického ošetrenia z okolia Levíc a Nitry nakúpia v stánku Farmy Babindol. Bohatú ponuku mäsa, mäsových výrobkov alebo hamburgerov od slovenských fariem zase nájdu v stánku mäsiarstva Starý mäsiar. V stánku Bioorganic na nich čaká široká ponuka zdravých, bio a fair trade potravín, výživových doplnkov alebo eko drogérie.

Vo VIVO! Markete návštevníci nebudú trpieť hladom ani smädom. Na lahodnom havajskom poké si môžu pochutnať v stánku Funky Poké a pravé bratislavské rožteky im ponúka FantastiCo. Smäd môžu uhasiť vďaka bohatému sortimentu Tea Shopu alebo v stánku BeerStation, kde nájdu tie najlepšie živé pivá od slovenských sládkov. Súčasťou VIVO! Marketu je aj špeciálny stánok, v ktorom sa budú pravidelne striedať rôzni slovenskí vinári.

VIVO! Market sa otvára za dodržania tých najvyšších hygienických štandardov. Zákazníci si v ňom budú môcť nakúpiť čerstvé potraviny či jedlo vždy bezpečne a pohodlne.„Otvorenie VIVO! Marketu ma nesmierne teší,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ a dodáva: „Je to jedinečný koncept s unikátnou atmosférou, ktorý v žiadnom inom slovenskom nákupnom centre nenájdete.“

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úpravy automobilov pre ZŤP

ARES vám ponúka riešenie pre ZŤP osoby v oblasti úpravy automobilov pre telesne hendikepované osoby.

Úpravy automobilov pre ZŤP

No Finish Line v Bratislave sa presúva do virtuálneho priestoru

Cieľová suma, ktorú môžu bežci vybehať pre projekty na podporu detí je 30.000 euro.

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera už aj cez internet

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera cez internet. Na dôchodku si tak možno prilepšia o viac ako 200€ mesačne!