Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Lokálne nákupy vo VIVO! Markete

19. júna 2020 sa v nákupnom centre VIVO! Bratislava otvoril VIVO! Market.

Návštevníkom ponúka kvalitné výrobky, potraviny a občerstvenie od lokálnych predajcov, ktorí oslovia aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Ponuka VIVO! Marketu je naozaj pestrá a návštevníci v nej nájdu všetko od bratislavských rožtekov cez lokálne vína až po kozmetiku. Kvalitné paradajky bez chemického ošetrenia z okolia Levíc a Nitry nakúpia v stánku Farmy Babindol. Bohatú ponuku mäsa, mäsových výrobkov alebo hamburgerov od slovenských fariem zase nájdu v stánku mäsiarstva Starý mäsiar. V stánku Bioorganic na nich čaká široká ponuka zdravých, bio a fair trade potravín, výživových doplnkov alebo eko drogérie.

Vo VIVO! Markete návštevníci nebudú trpieť hladom ani smädom. Na lahodnom havajskom poké si môžu pochutnať v stánku Funky Poké a pravé bratislavské rožteky im ponúka FantastiCo. Smäd môžu uhasiť vďaka bohatému sortimentu Tea Shopu alebo v stánku BeerStation, kde nájdu tie najlepšie živé pivá od slovenských sládkov. Súčasťou VIVO! Marketu je aj špeciálny stánok, v ktorom sa budú pravidelne striedať rôzni slovenskí vinári.

VIVO! Market sa otvára za dodržania tých najvyšších hygienických štandardov. Zákazníci si v ňom budú môcť nakúpiť čerstvé potraviny či jedlo vždy bezpečne a pohodlne.„Otvorenie VIVO! Marketu ma nesmierne teší,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ a dodáva: „Je to jedinečný koncept s unikátnou atmosférou, ktorý v žiadnom inom slovenskom nákupnom centre nenájdete.“

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.