Predajne Terno a KRAJ znižujú ceny desiatok produktov

(Zdroj: TERNO real estate)

Predajne potravín Terno a KRAJ znížili ceny desiatok produktov a rozšírili benefity pre držiteľov vernostných kariet. Zákazníci môžu každý týždeň vo vyhradené dni nakupovať vybrané druhy tovarov až s 20-percentnou zľavou oproti bežným cenám. Novinka tak dopĺňa množstvo benefitov, ktoré mohli zákazníci s vernostnou kartou doteraz využívať.

Vernostné karty sietí potravín Terno a KRAJ sú odteraz ešte výhodnejšie. Zákazníci môžu každý utorok a stredu využívať 20-percentné zľavy na vybraný sortiment. "Každý týždeň pre zákazníkov vyberáme kategóriu produktov, ako napríklad ovocie a zelenina, pekárenské produkty alebo všetky druhy káv, ktorú môžu získať až o pätinu lacnejšie vo vybraných dňoch. Chceme tak odmeniť ľudí, ktorí v našich obchodoch pravidelne nakupujú," vysvetľuje Marek Koštrna, marketingový riaditeľ Terno real estate. Zľavy budú platiť plošne vo všetkých obchodoch Terno a KRAJ na celom Slovensku. Informácie o aktuálnych akciách vybranej sortimentnej kategórie nájdu zákazníci vždy v letáku, na webovej stránke a aj na sociálnych sieťach. Predajne Terno a KRAJ zároveň znížili ceny pri desiatkach tovarov pre všetkých zákazníkov. "Zmeny procesov a optimalizácia sortimentu v kombinácii s naším rastom siete, ako aj zvýšenie efektivity, nám umožňujú pristúpiť k tomuto kroku," dodal Koštrna.

Záujem o vernostné karty každoročne stúpa najmä vďaka benefitom, ktoré zákazníkom ponúkajú. Pri každom nákupe sa kupujúcim pripisujú body. Tie môžu neskôr vymeniť za zaujímavé zľavy. "Najčastejšie ľudia využívajú zľavu 5 a 10 percent na celý nákup, ktorú získajú po nazbieraní príslušného počtu bodov. Obľúbené sú tiež narodeninové a meninové zľavy," hovorí Koštrna. Vernostný program je prispôsobený tak, aby čo najviac odmeňoval pravidelných a verných zákazníkov predajní. Držitelia kariet majú možnosť kupovať každý mesiac stovky produktov výhodnejšie.

Výhody vernostných kariet Terno a KRAJ:

• Narodeninová zľava 5% na každý nákup počas 7 dní.
  • Seniorská zľava 1% na každý nákup.
  • Meninová zľava 5% počas celého dňa.
  • Zľavy 5% a 10% na nákup po nazbieraní 150, resp. 250 bodov.
  • Každý týždeň zľava až 20% na vybranú kategóriu produktov.

O spoločnosti TERNO real estate

Spoločnosť TERNO real estate aktuálne prevádzkuje viac ako 110 predajní Terno a Moja Samoška. V marci 2018 predstavila prvú predajňu pod názvom KRAJ, v súčasnosti ich už prevádzkuje 23 a plánuje ďalšiu expanziu.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy
  2. Na zdraví záleží
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  6. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  7. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  8. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 173
  2. Každý piaty zomrie 9 016
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 778
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 149
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 805
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 786
SkryťVypnúť reklamu

dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči „EDUVITAL strecha“.

55m

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 11 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 11 h
SkryťZatvoriť reklamu