Utorok, 4. august, 2020 | Meniny má Dominik, DominikaKrížovkyKrížovky

Skvelý program pre deti? Pomôže výzva Gesto pre rodičov

Desiatky voľnočasových projektov po celom Slovensku získajú po 1000 eur.

Za nami sú dlhé týždne, počas ktorých rodičia prevzali na seba množstvo úloh. Azda najväčšou skúškou bolo vytvoriť deťom pravidelný režim, ktorý im mal nahradiť školské vyučovanie. Pauzu dostali aj všetky voľnočasové aktivity, ktoré u detí rozvíjali ich talent a schopnosti. Pomedzi to mnohí prácu, starostlivosť o chod domácnosti a deň za dňom sa míňal veľkou rýchlosťou.

Raiffeisen banka chce oceniť vašu snahu a prichádza s výzvou Gesto pre rodičov. Jej cieľom je podporiť organizácie zaoberajúce sa voľnočasovými aktivitami detí a pomôcť im prekonať ťažšie časy, aby mohli naďalej fungovať a venovať sa deťom. Rodičia si aj vďaka tomu môžu na chvíľu vydýchnuť, či v pokoji pracovať. Preto Raiffeisen banka podporí v každom meste, kde má pobočku, jeden víťazný projekt finančným darom v hodnote 1000 eur. Túto sumu teda môže získať až 49 projektov po celom Slovensku.

Happy children play and relax in the summer park Premium Photo

Dajte vedieť ďalej

Máte vo svojom okolí školu, škôlku, neziskovú organizáciu či občianske združenie, ktoré realizuje voľnočasové aktivity a program pre deti? V termíne od 15.6. do 15.7.2020 sa môžu tieto organizácie prihlásiť svoj projekt. Posuňte túto správu ďalej a dajte o výzve vedieť ľuďom, ktorí sa podporou rozvoja detí zaoberajú.

Podporu môžu dostať školy pre výtvarný krúžok napríklad na nové farby a ďalší materiál, alebo škôlky na krajšie ihrisko pre deti. Prihlásiť sa môžu aj obce a získané financie využiť napríklad na uskutočnenie pekného popoludnia s divadielkom či športových hier.

Ako sa prihlásiť?

Stačí vyplniť jednoduchý online formulár s krátkym popisom projektu na stránke www.gestopremesto.sk. O najlepšom projekte v danom meste rozhodnú ľudia hlasovaním. Vtedy treba zmobilizovať okolie a možno sa práve vaše dieťa bude tešiť z nových dresov na futbale alebo zo školskej záhradky.

VIAC O VÝZVE GESTO PRE RODIČOV

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Najväčší karibský ostrov ukrýva výnimočné investície

Kuba má obrovský potenciál na výnimočné výnosy

Pochod smrti

Hrôzy druhej svetovej vojny sú aj dnes ešte stále živé a je potrebné si ich neustále pripomínať.

Prežil som pochod smrti

Ručné ovládanie auta – šanca pre vodičov s hendikepom

Niekedy sa človeku zmení život v jednej sekunde - nehoda či choroba ho dokážu obmedziť v pohybe či pripútať na invalidný vozík.

Paralympionička Veronika Vadovičová tiež využíva automobil s úpraveným ovládaním