Streda, 5. august, 2020 | Meniny má HortenziaKrížovkyKrížovky

Užite si sedem dobrých rokov s hypotékou

Poznáte to. Po dobrom žúre bolí hlava, po celodennej turistike neviete vystrieť chrbát a po nešťastnej láske máte zlomené srdce. Dobré časy väčšinou striedajú horšie.

Preto si treba naplno užívať, keď sa darí a potom sa pripraviť na to ostatné. Zaobstarať aspirín, napustiť horúcu vaňu, kúpiť zásobu dobrého vína a potom ešte raz ten aspirín.

Máme pre vás dobrú správu. Nemusí to byť nevyhnutne tak. Po dobrých časoch môžu prísť niekedy ešte lepšie. Na celých 7 rokov, ako je to v OTP Banke. Teraz si môžete zafixovať nízky úrok na hypotéke už za 0,99 % ročne na dlhé obdobie. Lebo čo je dnes lacné, zajtra už byť nemusí. Ak máte hypotéku v inej banke, nevadí. Poplatok za predčasné splatenie v inej banke zaplatí OTP za vás. Viac informácií nájdete na www.otpbanka.sk/hypoteka.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Letná potravinová zbierka Tesca presiahla už 15 ton!

Prekonať dôsledky súčasnej situácie pomáha ľuďom v núdzi aj spoločnosť Tesco.

Kedysi to bolo sídlo nerestí, dnes sa tam chodia študenti učiť

Český kláštor Rosa Coeli navštevujú turisti z celého sveta.

Kde dovolenkujú Slováci v čase korony?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.