Štvrtok, 6. august, 2020 | Meniny má JozefinaKrížovkyKrížovky

Garmin pridáva technológiu solárneho dobíjania

Garmin pridáva technológiu solárneho dobíjania pre ďalšie populárne modely športových hodiniek.

(Zdroj: Garmin)

Dnes 8. júla Garmin oznámil, že rozširuje technológiu solárneho dobíjania do ďalších modelov multišportových hodiniek série Instinct, fénix6 a 6S a Tactix Delta. Po úspešnom implementovaní tejto technológie v prvom solárnom modeli fénix 6X-Pro Solar, si môžu ľudia vďaka výrazne predĺženej výdrže batérie užívať aktivity so športovými hodinkami ešte dlhšie, ako kedykoľvek predtým.

"Multišportové GPS hodinky značky Garmin sú obľúbené u športovcov a dobrodruhov, ktorí chcú prekonávať svoje hranice. Nové solárne modely im umožnia tieto hranice posúvať ešte ďalej,” hovorí Dan Bartel, viceprezident a riaditeľ globálneho predaja Garmin.

Instinct Solar

Odolné hodinky, ktoré vás podporia vo všetkých aktivitách v prírode. Úžasná výdrž batérie bude poháňať vaše zážitky, športové a zdravotné a smart funkcie. Tento model je historickým milníkom pre značku Garmin, pretože pri dostatočnom pobyte na slnku dokážu hodinky v Šetrnom režime fungovať prakticky neobmedzene. V Expedičnom režime pri slnečnom počasí dokážu hodinky s aktívnym GPS vydržať viac ako dva mesiace. Séria Instict Solar vydrží pri použití v interiéri až 24 dní v režime smart hodiniek a ak denne strávite spoň 3 hodiny na slnečnom počasí, výdrž sa predĺži až na 50 dní. Výdrž batérie si dokáže uživateľ prispôsobovať s funkciou Power Manger podľa vlastných potrieb aj počas používania.

K obsiahlemu balíku funkcí pre šport v prírode a monitoringu zdravia, pridáva Instinct Solar aj optickým pulzomerom Pulse Ox, ktorý dokáže merať hladinu kyslíka v krvi a obľubenou funkciu Body Battery na sledovanie energetických rezerv vášho tela. Medzi špeciálnymi verziami Instinct Solar sa objaví aj Surf Edition- špecializované hodinky pre surfovanie, ktoré majú preinštalované prílivové tabuľky alebo Tactical Edition, ktoré majú špeciálne taktické funkcie vrátene kompatibility s prístrojmi na nočné videnie.

Séria fénix 6 - Solar Edition

Najobľúbenejšia séria hodiniek Garmin pridáva funkciu solárneho nabíjania aj pre modely fénix 6S a fénix 6. Špeciálne sklíčko Power Glass, ktoré zároveň slúži ako solárny panel a prepracovaný systém správy spotreby energie Power Manager, umožnia slnečnou energiou dopĺňať batériu a užívať si šport, tréningové funkcie, predinštalované mapy, alebo počúvanie hudby ešte dlhšie. Obsiahlý zoznam športových aktivít je rozšírený o surfovanie, lezenie na stene vo vnútri a pokročilé metriky pre MTB známe z cyklopočítačov Edge. Výdrž batérie fénix 6S Pro Solar v režiem smart hodiniek je v interieri 9 dní a v exteriéri 10,5 dňa. Modely fénix 6 Pro Solar budú mať v režime smart hodiniek výdrž 14 dní v interieri a 16 dni v exterieri s dostatočným slnečným svitom.

Tactix Delta Solar Edition

Štvrtá generácia taktických hodiniek na platforme fénix s vojenskou normou odolnosti MIL-STD-810 dostáva solárne dobíjanie pre zvýšenie výdrže batérie na 24 dní v režime smart hodiniek a 66 hodín s plne aktívnym GPS, pri dostatočnej intenzite slnečného žiarenia. Odolný a zároveň sofistikovaný dizajn s always-on displejom, zafírovým sklíčkom, DLC povrchovou úpravou na lunete a náramkom z taktického nylónu má okrem špeciálnych taktických fumkcí aj predinštalované mapy, pokročilé tréningové a smart funkcie ako príbuzná séria fénix 6.

Všetky nové solárne modely sú v predaji od dnes u autorizovaného distribútora garmin.sk.

Instinct Solar už od 399,99 €, fénix 6 Solar od 749,99 € a tactix Delta Solar od 1099,99 €

Autorizovaný distribútor značky Garmin pre slovensko je spoločnosť CONAN, s.r.o. www.garmin.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Spojení navždy

Ako navždy nestratiť deti v digitálnej dobe.

Spojený navždy

Letná potravinová zbierka Tesca presiahla už 15 ton!

Prekonať dôsledky súčasnej situácie pomáha ľuďom v núdzi aj spoločnosť Tesco.

Kedysi to bolo sídlo nerestí, dnes sa tam chodia študenti učiť

Český kláštor Rosa Coeli navštevujú turisti z celého sveta.