Utorok, 4. august, 2020 | Meniny má Dominik, DominikaKrížovkyKrížovky

Pracujem, zarábam a čo ďalej?

Zarábajte na svojich úsporách modernými a flexibilnými riešeniami v investovaní.

Denne venujeme väčšinu času práci, aby sme zarobili čo najviac peňazí a zabezpečili si kvalitnejší život. Menej pozornosti venujeme starostlivosti o zarobené peniaze, ktoré nechávame ležať na bežných účtoch.

Prečo podľa vás ľudia málo investujú?

Na základe dlhoročných skúseností v oblasti financií vnímame viacero dôvodov. Jedným z nich je zlá skúsenosť s investovaním do rôznych nebankových subjektov sľubujúcich nereálne výnosy, v ktorých veľa Slovákov prišlo o svoje celoživotné úspory. Druhým dôvodom je, že mnohé produkty sú pre bežných klientov veľmi ťažko pochopiteľné, komplikované a spojené s veľkou byrokraciou.

Je veľmi málo produktov, ktoré ponúkajú to najdôležitejšie – rýchly prístup k peniazom, bezpečnosť a zároveň zaujímavý výnos. Produkty s atraktívnym zhodnotením sú málo flexibilné a majú dlhodobý investičný horizont. Jednoducho, vôbec nereflektujú požiadavky dnešnej dynamickej doby.

Investovať dlhodobo nie je podľa vás výhodné?

V živote nedokážeme predpovedať neočakávané životné situácie, ktoré si budú vyžadovať okamžitý prístup k peniazom. Investovanie do produktov s dlhodobým investičným horizontom je vhodné, pokiaľ investujeme menšiu časť svojich úspor. V prípade výraznejšej investície je dôležité, aby sme mali možnosť dostať sa k svojim peniazom okamžite a bez zbytočnej administratívy či straty.

Množstvo ľudí, ktorí svojou prácou dokázali vybudovať majetok, na benefity z investovaného majetku nechcú čakať 20 rokov. Naopak, výnosy si chcú užívať priebežne a mať k svojej investícii rýchly prístup.

Čo vás viedlo k založeniu spoločnosti U. P.?

K založeniu spoločnosti U. P. o. c. p., a. s., nás viedla absencia moderných a flexibilných riešení v investovaní. Vytvorili sme produkty, ktoré predstavujú alternatívu k bežnému účtu a zároveň v sebe spájajú možnosť dlhodobého investovania s okamžitým prístupom k peniazom. Všetky naše produkty sú zaistené v závislosti od zvolenej investičnej stratégie. U nás môžete svoje peniaze vkladať alebo vyberať bez obmedzenia podľa svojich možností a potrieb. Vďaka unikátnemu softvérovému riešeniu prinášame prehľadnú aplikáciu, prostredníctvom ktorej môžete realizovať všetky potrebné úkony a zároveň sledovať vývoj svojej investície.

Aká je vaša investičná stratégia?

Aktuálne trendy v modernom investovaní ukazujú, že automatické obchodné systémy (AOS) môžu poraziť bežné spôsoby investovania.

Tím spoločnosti U. P. o. c. p. v spolupráci s poprednými univerzitami vyvinul vlastný AOS, ktorý aktívne využívame. Naše produkty sú navrhnuté tak, aby zohľadňovali aktuálne finančné možnosti klienta a nezaväzovali ho investovať, keď mu to aktuálna situácia neumožňuje. V prípade potreby si klient môže svoje finančné prostriedky kedykoľvek vybrať, navyše rýchlo a bez poplatkov. Všetky naše produkty sú zaistené, pričom klienti si môžu zvoliť tri úrovne zabezpečenia.

Pri vyváženej investičnej stratégii UP70 sme dosiahli mieru zhodnotenia od začiatku investovania vo výške 11,21% na ročnej báze. Všetky informácie o výkonnosti jednotlivých investičných stratégií nájdete na našej webovej stránke www.up.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Najväčší karibský ostrov ukrýva výnimočné investície

Kuba má obrovský potenciál na výnimočné výnosy

Pochod smrti

Hrôzy druhej svetovej vojny sú aj dnes ešte stále živé a je potrebné si ich neustále pripomínať.

Prežil som pochod smrti

Ručné ovládanie auta – šanca pre vodičov s hendikepom

Niekedy sa človeku zmení život v jednej sekunde - nehoda či choroba ho dokážu obmedziť v pohybe či pripútať na invalidný vozík.

Paralympionička Veronika Vadovičová tiež využíva automobil s úpraveným ovládaním