Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Pracujem, zarábam a čo ďalej?

Zarábajte na svojich úsporách modernými a flexibilnými riešeniami v investovaní.

Denne venujeme väčšinu času práci, aby sme zarobili čo najviac peňazí a zabezpečili si kvalitnejší život. Menej pozornosti venujeme starostlivosti o zarobené peniaze, ktoré nechávame ležať na bežných účtoch.

Prečo podľa vás ľudia málo investujú?

Na základe dlhoročných skúseností v oblasti financií vnímame viacero dôvodov. Jedným z nich je zlá skúsenosť s investovaním do rôznych nebankových subjektov sľubujúcich nereálne výnosy, v ktorých veľa Slovákov prišlo o svoje celoživotné úspory. Druhým dôvodom je, že mnohé produkty sú pre bežných klientov veľmi ťažko pochopiteľné, komplikované a spojené s veľkou byrokraciou.

Je veľmi málo produktov, ktoré ponúkajú to najdôležitejšie – rýchly prístup k peniazom, bezpečnosť a zároveň zaujímavý výnos. Produkty s atraktívnym zhodnotením sú málo flexibilné a majú dlhodobý investičný horizont. Jednoducho, vôbec nereflektujú požiadavky dnešnej dynamickej doby.

Investovať dlhodobo nie je podľa vás výhodné?

V živote nedokážeme predpovedať neočakávané životné situácie, ktoré si budú vyžadovať okamžitý prístup k peniazom. Investovanie do produktov s dlhodobým investičným horizontom je vhodné, pokiaľ investujeme menšiu časť svojich úspor. V prípade výraznejšej investície je dôležité, aby sme mali možnosť dostať sa k svojim peniazom okamžite a bez zbytočnej administratívy či straty.

Množstvo ľudí, ktorí svojou prácou dokázali vybudovať majetok, na benefity z investovaného majetku nechcú čakať 20 rokov. Naopak, výnosy si chcú užívať priebežne a mať k svojej investícii rýchly prístup.

Čo vás viedlo k založeniu spoločnosti U. P.?

K založeniu spoločnosti U. P. o. c. p., a. s., nás viedla absencia moderných a flexibilných riešení v investovaní. Vytvorili sme produkty, ktoré predstavujú alternatívu k bežnému účtu a zároveň v sebe spájajú možnosť dlhodobého investovania s okamžitým prístupom k peniazom. Všetky naše produkty sú zaistené v závislosti od zvolenej investičnej stratégie. U nás môžete svoje peniaze vkladať alebo vyberať bez obmedzenia podľa svojich možností a potrieb. Vďaka unikátnemu softvérovému riešeniu prinášame prehľadnú aplikáciu, prostredníctvom ktorej môžete realizovať všetky potrebné úkony a zároveň sledovať vývoj svojej investície.

Aká je vaša investičná stratégia?

Aktuálne trendy v modernom investovaní ukazujú, že automatické obchodné systémy (AOS) môžu poraziť bežné spôsoby investovania.

Tím spoločnosti U. P. o. c. p. v spolupráci s poprednými univerzitami vyvinul vlastný AOS, ktorý aktívne využívame. Naše produkty sú navrhnuté tak, aby zohľadňovali aktuálne finančné možnosti klienta a nezaväzovali ho investovať, keď mu to aktuálna situácia neumožňuje. V prípade potreby si klient môže svoje finančné prostriedky kedykoľvek vybrať, navyše rýchlo a bez poplatkov. Všetky naše produkty sú zaistené, pričom klienti si môžu zvoliť tri úrovne zabezpečenia.

Pri vyváženej investičnej stratégii UP70 sme dosiahli mieru zhodnotenia od začiatku investovania vo výške 11,21% na ročnej báze. Všetky informácie o výkonnosti jednotlivých investičných stratégií nájdete na našej webovej stránke www.up.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line