Streda, 5. august, 2020 | Meniny má HortenziaKrížovkyKrížovky

Pracujem, zarábam a čo ďalej?

Zarábajte na svojich úsporách modernými a flexibilnými riešeniami v investovaní.

Denne venujeme väčšinu času práci, aby sme zarobili čo najviac peňazí a zabezpečili si kvalitnejší život. Menej pozornosti venujeme starostlivosti o zarobené peniaze, ktoré nechávame ležať na bežných účtoch.

Prečo podľa vás ľudia málo investujú?

Na základe dlhoročných skúseností v oblasti financií vnímame viacero dôvodov. Jedným z nich je zlá skúsenosť s investovaním do rôznych nebankových subjektov sľubujúcich nereálne výnosy, v ktorých veľa Slovákov prišlo o svoje celoživotné úspory. Druhým dôvodom je, že mnohé produkty sú pre bežných klientov veľmi ťažko pochopiteľné, komplikované a spojené s veľkou byrokraciou.

Je veľmi málo produktov, ktoré ponúkajú to najdôležitejšie – rýchly prístup k peniazom, bezpečnosť a zároveň zaujímavý výnos. Produkty s atraktívnym zhodnotením sú málo flexibilné a majú dlhodobý investičný horizont. Jednoducho, vôbec nereflektujú požiadavky dnešnej dynamickej doby.

Investovať dlhodobo nie je podľa vás výhodné?

V živote nedokážeme predpovedať neočakávané životné situácie, ktoré si budú vyžadovať okamžitý prístup k peniazom. Investovanie do produktov s dlhodobým investičným horizontom je vhodné, pokiaľ investujeme menšiu časť svojich úspor. V prípade výraznejšej investície je dôležité, aby sme mali možnosť dostať sa k svojim peniazom okamžite a bez zbytočnej administratívy či straty.

Množstvo ľudí, ktorí svojou prácou dokázali vybudovať majetok, na benefity z investovaného majetku nechcú čakať 20 rokov. Naopak, výnosy si chcú užívať priebežne a mať k svojej investícii rýchly prístup.

Čo vás viedlo k založeniu spoločnosti U. P.?

K založeniu spoločnosti U. P. o. c. p., a. s., nás viedla absencia moderných a flexibilných riešení v investovaní. Vytvorili sme produkty, ktoré predstavujú alternatívu k bežnému účtu a zároveň v sebe spájajú možnosť dlhodobého investovania s okamžitým prístupom k peniazom. Všetky naše produkty sú zaistené v závislosti od zvolenej investičnej stratégie. U nás môžete svoje peniaze vkladať alebo vyberať bez obmedzenia podľa svojich možností a potrieb. Vďaka unikátnemu softvérovému riešeniu prinášame prehľadnú aplikáciu, prostredníctvom ktorej môžete realizovať všetky potrebné úkony a zároveň sledovať vývoj svojej investície.

Aká je vaša investičná stratégia?

Aktuálne trendy v modernom investovaní ukazujú, že automatické obchodné systémy (AOS) môžu poraziť bežné spôsoby investovania.

Tím spoločnosti U. P. o. c. p. v spolupráci s poprednými univerzitami vyvinul vlastný AOS, ktorý aktívne využívame. Naše produkty sú navrhnuté tak, aby zohľadňovali aktuálne finančné možnosti klienta a nezaväzovali ho investovať, keď mu to aktuálna situácia neumožňuje. V prípade potreby si klient môže svoje finančné prostriedky kedykoľvek vybrať, navyše rýchlo a bez poplatkov. Všetky naše produkty sú zaistené, pričom klienti si môžu zvoliť tri úrovne zabezpečenia.

Pri vyváženej investičnej stratégii UP70 sme dosiahli mieru zhodnotenia od začiatku investovania vo výške 11,21% na ročnej báze. Všetky informácie o výkonnosti jednotlivých investičných stratégií nájdete na našej webovej stránke www.up.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Letná potravinová zbierka Tesca presiahla už 15 ton!

Prekonať dôsledky súčasnej situácie pomáha ľuďom v núdzi aj spoločnosť Tesco.

Kedysi to bolo sídlo nerestí, dnes sa tam chodia študenti učiť

Český kláštor Rosa Coeli navštevujú turisti z celého sveta.

Kde dovolenkujú Slováci v čase korony?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.