Štvrtok, 6. august, 2020 | Meniny má JozefinaKrížovkyKrížovky

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Štúdium je realizované popri zamestnaní (externé) počas 4 semestrov (dvoch rokov, vrátane vypracovania a obhájenia diplomovej práce). Ide o riadne vysokoškolské štúdium akreditované na TU Wien, na Slovensku uznávané ako celoživotné vzdelá- vanie. Absolvent získa titul Master of Business Administration (MBA) Automotive Industry. Priama výučba sa realizuje v 4-dňových blokoch približne raz za mesiac (s výnimkou prázdnin a sviatkov) striedavo v Bratislave a vo Viedni (16x za dva roky) a to už od roku 2009. Cieľom A MBA je, aby súčasní a budúci manažéri v automobilovom priemysle alebo v jeho dodávateľskom priemysle získali nové poznatky a zlepšili si svoje zručnosti. Podmienkou účasti je aspoň 2 ročná prax, vzdelanie aspoň 3 stupňa (aspoň bakalárske) a aktívna znalosť angličtiny na úrovni umožňujúcej aktívne zapojenie sa do štúdia. Medzi účastníkmi sú súčasní a budúci kapitáni automobilového priemyslu, členovia manažmentov, obchodníci, samostatní konzultanti, zakladatelia a majitelia firiem a tí, ktorí chcú začať alebo zrýchliť svoju kariéru v autobrandži.

Ako sa prihlásiť?

Ak máte záujem, kontaktujte nás telefonicky na 0917 669 548 alebo prostredníctvom e-mailu na automotive@stuba.sk. Jedenásty „beh“ programu začína 22. októbra 2020 a prihlášky treba podať do konca júla 2020. Viac sa dozviete na informačnom stretnutí 14. júla 2020.

Cena je 20 000 € vrátane DPH. Poplatok za štúdium zahŕňa všetky náklady (vrátane literatúry a Apple I-padu) okrem cestovného, ubytovania a stravy, je možné ho uhradiť aj v dvoch splátkach. Bližšie informácie o poplatkoch sú na webe tuwien (v mnohých krajinách je možné uplatniť výdaj ako daňový náklad). Na štúdium je možné získať viacero štipendií (napr. ReStart Scholarship https://cec.tuwien.ac.at/en/news/news/restart-scholarship-for-professional-mba-automotive-industry/). Informácie o všetkých aktuálnych štipendiách a zľavách sú v angličtine na stránke https://automotive.tuwien.ac.at/ .

Súčasťou výučby sú aj výjazdy a exkurzie do automobilových firiem na Slovensku a v Rakúsku. Vyučujúci sú tiež z viacerých krajín. Sú medzi nimi ako akademickí zamestnanci univerzít, tak aj odborníci (manažéri) z praxe a konzultanti. Vo výučbe sú využívané okrem prednášok aj skupinové diskusie, riešenie prípadových štúdií (case studies) k aktuálnym a praktickým témam automobilového priemyslu. Študenti majú k dispozícii priebežnú podporu e-learningového prostredia. Okrem samotnej výučby mali študenti možnosť stretnúť sa na „biznis večeroch“ s kapitánmi automobilového priemyslu.

Kontakt:
za STU: m. Prof. Doc. Ing. Ján Lešinský, CSc.,
akademický riaditeľ, tel.: +421 917 669 674
M. Babinský, manažér, tel.: 0917 669 548

automotive@stuba.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Spojení navždy

Ako navždy nestratiť deti v digitálnej dobe.

Spojený navždy

Letná potravinová zbierka Tesca presiahla už 15 ton!

Prekonať dôsledky súčasnej situácie pomáha ľuďom v núdzi aj spoločnosť Tesco.

Kedysi to bolo sídlo nerestí, dnes sa tam chodia študenti učiť

Český kláštor Rosa Coeli navštevujú turisti z celého sveta.