Streda, 5. august, 2020 | Meniny má HortenziaKrížovkyKrížovky

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Vaše kresťanské kníhkupectvoVaše kresťanské kníhkupectvo (Zdroj: yzop.sk)

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky, a dokonca niekedy cez ne iba preletí spôsobom, ktorý odborníci označujú písmenom “F”. Uvedené písmeno má naznačiť, ktoré časti textu na stránke boli naozaj čítané…

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo (zdroj: yzop.sk)

Žijeme rýchlu dobu, ale to nič nemení na skutočnosti, že ak sa aspoň niečomu nebudeme venovať poriadne, tak iba plytváme časom. Určite budete súhlasiť, že je radosť sa v televízii pozerať na človeka, ktorý sa svojmu hobby venuje mnoho rokov a naplno, pretože to na jeho produktoch naozaj vidno. Nie náhodou sa hovorí sa, že menej je niekedy viac. To v dnešnej dobe, ktorú charakterizuje záplava rôznych informácií, často pochybnej kvality, platí dvojnásobne. Preto je potrebné si vybrať tie správne informácie, ktoré človek naozaj potrebuje, informácie pravdivé, nadčasové, s myšlienkou, ktorá zaujme.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo (zdroj: Yzop.sk)

Presne tento typ informácií, overených časom, platných po mnoho storočí a v každej dobe Vám chceme v novom internetovom kníhkupectve YZOP prinášať aj my. Informácie, v našom prípade najmä knihy a príbehy, ktoré sme pre Vás starostlivo vyberali. Cieľom je dozvedieť sa viac, spoznať témy, ktoré v spoločnosti iba všeobecne rezonujú do hĺbky, odhaliť príčinnú súvislosť vecí, získať ponaučenie, ktoré nemá len hodnotu v danom čase a priestore, ale naopak, ktoré nám lepšie pomôže pochopiť svet okolo nás.

Možno sa pýtate prečo práve názov Yzop. Chceli sme dať dokopy našu vášeň ku knihám a lásku k Božiemu slovu, kde sa spomína aj rastlina, ktorú máme v názve. Má blahodarné a liečivé účinky na ľudské telo, pomáha pri viacerých aj civilizačných problémoch, ktoré dnes ľudstvo trápia. Veríme, že aj slovo, ktoré vám prinášame, môže byť liekom na dušu. Našim želaním je, aby knihy ponúkané v našom e-shope Yzop.sk prinášali múdrosť, potešenie a pokoj všetkým našim čitateľom.

V našej ponuke nájdete zaujímavé produkty pre všetky generácie. Je to v prvom rade kresťanská literatúra, ale aj historická a odborná literatúra, a tiež beletria. V oblasti kresťanskej literatúry ponúkame Biblie rôznych prekladov a jazykových verzií, modlitebné knihy, spevníky, ale aj výklady a apologetiku - obhajobu kresťanskej viery. Pre deti a mládež sme pripravili knihy o dospievaní, ako správne biblicky pochopiť veci, ktoré sa dejú v tomto období života, a tiež širokú ponuku animovaných biblických príbehov či príbehov známych osobností z histórie na DVD. Ponúkame domácu aj zahraničnú literatúru, ktorú denne dopĺňame o nové tituly.

Veríme, že Vás naša ponuka zaujala, a radi Vás privítame na našich stránkach yzop.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Letná potravinová zbierka Tesca presiahla už 15 ton!

Prekonať dôsledky súčasnej situácie pomáha ľuďom v núdzi aj spoločnosť Tesco.

Kedysi to bolo sídlo nerestí, dnes sa tam chodia študenti učiť

Český kláštor Rosa Coeli navštevujú turisti z celého sveta.

Kde dovolenkujú Slováci v čase korony?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.