Štvrtok, 6. august, 2020 | Meniny má JozefinaKrížovkyKrížovky

Kto spieva dvakrát sa modlí

Pieseň a modlitba sú dokonalými spôsobmi ako vyjadriť svoje radosti, žiale a otvoriť svoju myseľ a srdce.

Kto spieva dvakrát sa modlíKto spieva dvakrát sa modlí (Zdroj: Yzop.sk)

Známy výrok Augustína -"Kto spieva dvakrát sa modlí", ktorý povedal ešte v 4. – 5. storočí, vystihuje našu ponuku spevníkov a modlitebných knižiek na stránkach Yzop.sk – Vášho nového kresťanského internetového kníhkupectva.

Evanjelický spevník Evanjelický spevník (zdroj: Yzop.sk)

Piesne a hudba otvárajú našu myseľ i srdce. V našom e-shope nájdeteEvanjelický spevník, ktorý je plný duchovných piesní. Všetky vychádzajú z Písma svätého, sú vhodné na každú príležitosť, nielen pri speve na bohoslužobných podujatiach, ale aj pri domácich príležitostiach alebo aj popri čítaní Biblie. Spevník je v ľahkom prenosnom prevedení a jeho výhodou je, že má každú pieseň na osobitej strane.

Evanjelický funebrál Evanjelický funebrál (zdroj: Yzop.sk)

Ďalšou knihou v našej ponuke je ajEvanjelický funebrál. Je to zbierka duchovných piesní , určených pre spev pri posledných rozlúčkach, pohreboch. Veď práve v speve vieme vyspievať svoje radosti i žiale. Piesne v tejto zbierke povznášajú a povzbudzujú zarmútené mysle a srdcia. Každý si v nich nájde svoju útechu.

Pašie Pašie

Pašie – malá útla kniha s hlbokým duchovným obsahom. Je plná piesní a Biblických textov, ktoré hovoria o utrpení a smrti Pána a Spasiteľa Ježiša Krista. Bude vás sprevádzať celým veľkonočným obdobím od predveľkonočnej nedele až po Veľký piatok a rozpovie celý príbeh Ježišovho utrpenia.

Modlitby Modlitby (zdroj: Yzop.sk)

Modlitby sú dôležitou súčasťou našej zbožnosti a slúžia na úprimné rozhovory s Pánom Bohom. Práve preto Vám predstavujeme vám ponúkame niekoľko modlitebných kníh nielen pre dospelých, ale aj pre deti a mládež. Z ponuky vyberáme napríklad zbierku modlitieb od Martina Luthera –Ako sa modliť, alebo Modlitby Pánových svedkov z pera Dicka Halendera. Nezabúdame ani na najmenších s knihou Modlitbičky pre detičkyProsbičky do ručičky.

Celú našu ponuku nájdene na stránkach internetového kresťanského kníhkupectvayzop.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Spojení navždy

Ako navždy nestratiť deti v digitálnej dobe.

Spojený navždy

Letná potravinová zbierka Tesca presiahla už 15 ton!

Prekonať dôsledky súčasnej situácie pomáha ľuďom v núdzi aj spoločnosť Tesco.

Kedysi to bolo sídlo nerestí, dnes sa tam chodia študenti učiť

Český kláštor Rosa Coeli navštevujú turisti z celého sveta.