Piatok, 27. november, 2020 | Meniny má MilanKrížovkyKrížovky

Čas na zmenu banky je tu - za prenos účtu môžete získať 300 eur

Na prenos účtu do inej banky stačí jedna návšteva pobočky.

(Zdroj: Freepick.com)

Pred výberom novej banky si v prvom rade zistite, čo všetko vďaka zmene získate. Určite si pozrite, koľko vás účet bude mesačne stáť a čo všetko máte zahrnuté v cene. Pozor si dajte na služby, za ktoré budete navyše platiť – napríklad výbery z bankomatu alebo služby na pobočkách ako prevodné príkazy či vklady a výbery hotovostí. Hľadajte čo najjednoduchšie podmienky a využite zaujímavé akcie, vďaka ktorým získate okrem kvalitného účtu aj niečo navyše.

30 až 300 eur za prenesenie účtu

Výbornú ponuku má v súčasnosti Raiffeisen banka. Každý klient môže získať za prenos účtu finančnú odmenu od 30 do 300 eur na svoj nový Parádny účet. Vyžrebovať si ju môže na všetkých pobočkách po celom Slovensku. Okrem toho dostanete k Parádnemu účtu aj plyšového Ralfa a Ralfovu platobnú kartu, s ktorou viete okamžite platiť.

Prenos účtu z jednej banky do druhej je pritom jednoduchší, ako by sa mohlo zdať. Stačí jedna návšteva pobočky Raiffeisen banky. Otvoríte si Parádny účet a potom už len vyplníte žiadosť o presun účtu z vašej starej banky. Kvôli presunu trvalých príkazov či inkás ju nemusíte dokonca vôbec navštíviť a na vašom novom účte budete mať všetko nastavené tak ako v pôvodnej banke. Vaša nová banka dokonca vie zabezpečiť aj zrušenie účtu v starej banke, ak o to máte záujem.

Účet zadarmo? Môžete ho mať aj vy

Cena za vedenie Parádneho účtu je 5,50 € mesačne, vy ho však môžete mať zadarmo. Stačí, ak vám v danom mesiaci príde na účet 400 eur a zrealizuje sa jedno inkaso napríklad za plyn alebo telefón. Po splnení týchto dvoch jednoduchých podmienok za vedenie účtu nič nezaplatíte. V Raiffeisen banke je samozrejmosťou množstvo služieb v rámci účtu bez ďalších poplatkov - a to nielen v internet bankingu ale aj v pobočke.

ZISTIŤ VIAC O PARÁDNOM ÚČTE

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Porsche Unseen: Tajné projekty dizajnérskej kuchyne, časť druhá

V predchádzajúcej časti sme sa pozreli do zákulisia dizajnérskeho štúdia a predstavili sme si pár modelov zo série „Spinoffs“.

Sledujte naživo pokusy so slovenskými výskumníkmi

Európska noc výskumníkov prebieha tento rok online

Slnko a teplo aj cez sviatky: Do Egypta sa vracajú dovolenkári

Odlety sú naplánované aj z Bratislavy. Na vycestovanie stačí negatívny PCR test.