Moderná športová hala vďaka PEM Buildings

Potrebujete prestrešiť tenisový kurt, postaviť novú florbalovú halu, či hokejový štadión? Fenomén montovaných hál neutícha, ich potenciál v stavebníctve je stále veľký a neobchádza ani oblasť športu.

Alarmujúci stav športovísk na Slovensku núti samosprávy, športové kluby, či investorov zamyslieť sa nad vyriešením tejto dlhoročnej problematiky. Momentálna situácia spojená s nedostatkom športovísk, respektíve nevyhovujúcim stavom tých existujúcich, zvyšuje dopyt po nových, moderných a funkčných športových halách. Oceľové montované haly sú tým pravým riešením.

Splnený sen

Dobrým príkladom je hokejová hala PEM aréna Stará Ľubovňa . Mesto zúfalo túžilo po novej hokejovej hale. Po prvotných pokusoch na konci 80-tych rokov, cez nešťastný pád strechy na novom štadióne v roku 2010, až po úspešnú realizáciu novej haly koncom roka 2019 prešlo neuveriteľných 30 rokov. K naplneniu sna dopomohla spoločnosť PEM-Haly, s.r.o., podľa ktorej bola nová hokejová hala pomenovaná. PEM-Haly, s.r.o. je dcérskou spoločnosťou PEM Buildings, ktorá už viac ako 40 rokov ponúka komplexné riešenia v oblasti výstavby halových objektov.

PEM aréna s rozlohou 2 240 m2 sa stala novým hokejovým stánkom v regióne. S rozponom takmer 36 metrov prestrešila ľadovú plochu s rozmermi 56 x 26 metrov a tribúnu s kapacitou 100 miest na sedenie a 100 miest na státie. Kvalitu haly ocenil aj rodák zo Starej Ľubovne, bývalý slovenský reprezentant, hráč NHL a trojnásobný držiteľ Stanley Cupu Marián Hossa, ktorý PEM arénu prirovnal k tréningovým halám v Kanade.

Systém PEM

Jedinečný konštrukčný systém oceľovej konštrukcie s meniacim sa priečnym rezom oproti klasickej konštrukcii z valcovaných profilov šetrí až 30% materiálu. Dokáže prestrešiť rozpon až do 48 metrov bez použitia stredového stĺpa, čím ponúka využitie priestoru bez obmedzení.

Oceľová konštrukcia je naprojektovaná a vyrobená na mieru. Na stavbe nedochádza k žiadnemu dodatočnému zváraniu, konštrukcia sa len skrutkuje. Opláštenie stien sa realizuje pomocou sendvičových panelov, ktoré sa vyznačujú výbornými tepelnoizolačnými a protipožiarnymi vlastnosťami. V prípade strechy je okrem sendvičových panelov možnosť navrhnúť aj plochú fóliovú strechu. Samozrejmosťou je aj dodanie a montáž brán, okien a dverí, či rôzneho príslušenstva (svetlíky, rebríky, žeriavová dráha, ...).

Najväčšou prednosťou oceľových montovaných hál je rýchlosť montáže a rovnako možnosť ich dodatočného rozšírenia.

Nielen pre šport

Oceľové montované haly majú široké využitie v priemyselnom ale i komerčnom sektore.

Výrobné, skladové, poľnohospodárske, športové haly, autosalóny, predajne, logistické centrá ... To všetko môžete mať vďaka oceľovej montovanej hale. Práve flexibilita ich využitia je dôvodom, prečo sú tak vyhľadávané. Na stránke spoločnosti si môžete pozrieť portfólio všetkých realizovaných projektov s fotodokumentáciou od základov až po dokončenie.

Kvalita na prvom mieste

PEM si zakladá na spokojnosti svojich zákazníkov. Vďaka pevne stanovenému rozpočtu zaručujeme istotu nákladov investora. Dodržanie časového harmonogramu výstavby a pružné reagovanie na meniace sa podmienky sú samozrejmosťou. Použitím kvalitných materiálov od renomovaných slovenských i zahraničných dodávateľov garantujeme prvotriednu kvalitu. Presvedčte sa sami.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 643
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 580
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 775
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 091
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 3 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 3 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu