Sobota, 19. september, 2020 | Meniny má KonštantínKrížovkyKrížovky

Pre spoločnosť Faurecia je prioritou zdravie zamestnancov

Spoločnosť Faurecia Automotive Slovakia s.r.o., odštepný závod v Košiciach nepoľavuje v zavedených opatreniach proti koronavírusu.

Spoločnosť Faurecia Automotive Slovakia s.r.o., odštepný závod v Košiciach nepoľavuje v zavedených opatreniach proti koronavírusu, aj napriek tomu, že Slovenská republika je zaradená medzi tzv. ,,zelené krajiny“. Naopak, kladieme vysoký nárok na striktné dodržiavanie našich bezpečnostných pravidiel. Nakoľko nám dnešná doba poskytuje nové technologické vymoženosti, tak aj my napredujeme v inovácii bezpečnostných opatrení v našom závode.

Tento pokrok môžeme poukázať konkrétne v troch zavedených novinkách, slúžiacich na ochranu a bezpečnosť našich zamestnancov:

1. Dezinfekčná brána - pri vstupe do Faurecie, každý zamestnanec ako aj návšteva prejde dezinfekčnou bránou, ktorá zlikviduje na povrchu oblečenia ako aj príručných tašiek vírus a baktérie zdraviu neprospešné.
  2. Fever screener – biometrický terminál s meraním telesnej teploty a identifikáciou správnosti nasadenia rúška na tvári.
  3. Bezpečnostné rúška - naša spoločnosť zabezpečila pre všetkých svojich zamestnancov vlastné rúška, ktoré šije priamo na závode v Košiciach. Rúško je vyrobené z najkvalitnejšieho materiálu, 100% Prolen® Siltex – polypropylénové vlákno, obsahujúce ióny striebra, ktoré je ošetrené permanentnou antibakteriálnou zložkou.

K týmto opatreniam neodmysliteľne patrí aj dodržiavanie sociálneho dištancu, využívanie „home-officov“, pravidelná dezinfekcia pracoviska ako aj sociálnych zariadení. Našou prioritou je zdravie zamestnancov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Foreigners will be centre stage in Bratislava for the whole week

This year’s fjúžn festival is all about exploring the world we have at home.

Poznanie

„Poznanie je asimilácia informácie, ktorá sa nachádza mimo nášho ducha, v objektívnej skutočnosti.“

Poznanie - yzop.sk

Lákajú vás benefity poisťovní? Pri zmene si všímajte podmienky

Ak ste si povedali, že tento rok zmeníte svoju zdravotnú poisťovňu, preštudujte si podmienky získania jednotlivých benefitov