Nedeľa, 27. september, 2020 | Meniny má CypriánKrížovkyKrížovky

Pre spoločnosť Faurecia je prioritou zdravie zamestnancov

Spoločnosť Faurecia Automotive Slovakia s.r.o., odštepný závod v Košiciach nepoľavuje v zavedených opatreniach proti koronavírusu.

Spoločnosť Faurecia Automotive Slovakia s.r.o., odštepný závod v Košiciach nepoľavuje v zavedených opatreniach proti koronavírusu, aj napriek tomu, že Slovenská republika je zaradená medzi tzv. ,,zelené krajiny“. Naopak, kladieme vysoký nárok na striktné dodržiavanie našich bezpečnostných pravidiel. Nakoľko nám dnešná doba poskytuje nové technologické vymoženosti, tak aj my napredujeme v inovácii bezpečnostných opatrení v našom závode.

Tento pokrok môžeme poukázať konkrétne v troch zavedených novinkách, slúžiacich na ochranu a bezpečnosť našich zamestnancov:

1. Dezinfekčná brána - pri vstupe do Faurecie, každý zamestnanec ako aj návšteva prejde dezinfekčnou bránou, ktorá zlikviduje na povrchu oblečenia ako aj príručných tašiek vírus a baktérie zdraviu neprospešné.
  2. Fever screener – biometrický terminál s meraním telesnej teploty a identifikáciou správnosti nasadenia rúška na tvári.
  3. Bezpečnostné rúška - naša spoločnosť zabezpečila pre všetkých svojich zamestnancov vlastné rúška, ktoré šije priamo na závode v Košiciach. Rúško je vyrobené z najkvalitnejšieho materiálu, 100% Prolen® Siltex – polypropylénové vlákno, obsahujúce ióny striebra, ktoré je ošetrené permanentnou antibakteriálnou zložkou.

K týmto opatreniam neodmysliteľne patrí aj dodržiavanie sociálneho dištancu, využívanie „home-officov“, pravidelná dezinfekcia pracoviska ako aj sociálnych zariadení. Našou prioritou je zdravie zamestnancov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Seat Leon Sportstourer ponúka priestor aj charakter (test)

Ani so 620-litrovým kufrom sa netreba vzdať zážitku za volantom.

Mobilný zdvihák pre pacienta

Mobilný zdvihák pre pacienta je ideálne riešenie na premiestňovanie človeka na vozíku do postele, na sedačku alebo do vane.

Horské chaty sú legendy, ktoré píšu svoje vlastné príbehy

Chaty sú miestom stretnutí milovníkov hôr, ktoré má vždy inú atmosféru.