Utorok, 29. september, 2020 | Meniny má Michal, MichaelaKrížovkyKrížovky

Pre spoločnosť Faurecia je prioritou zdravie zamestnancov

Spoločnosť Faurecia Automotive Slovakia s.r.o., odštepný závod v Košiciach nepoľavuje v zavedených opatreniach proti koronavírusu.

Spoločnosť Faurecia Automotive Slovakia s.r.o., odštepný závod v Košiciach nepoľavuje v zavedených opatreniach proti koronavírusu, aj napriek tomu, že Slovenská republika je zaradená medzi tzv. ,,zelené krajiny“. Naopak, kladieme vysoký nárok na striktné dodržiavanie našich bezpečnostných pravidiel. Nakoľko nám dnešná doba poskytuje nové technologické vymoženosti, tak aj my napredujeme v inovácii bezpečnostných opatrení v našom závode.

Tento pokrok môžeme poukázať konkrétne v troch zavedených novinkách, slúžiacich na ochranu a bezpečnosť našich zamestnancov:

1. Dezinfekčná brána - pri vstupe do Faurecie, každý zamestnanec ako aj návšteva prejde dezinfekčnou bránou, ktorá zlikviduje na povrchu oblečenia ako aj príručných tašiek vírus a baktérie zdraviu neprospešné.
  2. Fever screener – biometrický terminál s meraním telesnej teploty a identifikáciou správnosti nasadenia rúška na tvári.
  3. Bezpečnostné rúška - naša spoločnosť zabezpečila pre všetkých svojich zamestnancov vlastné rúška, ktoré šije priamo na závode v Košiciach. Rúško je vyrobené z najkvalitnejšieho materiálu, 100% Prolen® Siltex – polypropylénové vlákno, obsahujúce ióny striebra, ktoré je ošetrené permanentnou antibakteriálnou zložkou.

K týmto opatreniam neodmysliteľne patrí aj dodržiavanie sociálneho dištancu, využívanie „home-officov“, pravidelná dezinfekcia pracoviska ako aj sociálnych zariadení. Našou prioritou je zdravie zamestnancov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Brick Award 2020: Pocta kvalitnej tehlovej architektúre

Víťazi ceny Brick Award 2020 zaujali porotu odvážnymi architektonickými konceptmi pre udržateľné a perspektívne priestory.

Lokalita: Katowice, Poland. Architekti: BAAS Arquitectura, Barcelona/Spain with Grupa 5 architekci, Warsaw/Poland and Małeccy biuro projektowe, Katowice/Poland

Union prepláca doplatky za lieky do 18 rokov neobmedzene

Účty za lieky v prípade detí, ktoré sú viac doma ako v škole, môžu narobiť poriadny prievan v peňaženke.

UPC teraz ponúka internet 300 Mb/s len za 10,90 €

Jesenná ponuka od UPC prináša viac rýchlosti a hodnoty za menej peňazí, a k tomu veľa darčekov.