Utorok, 19. január, 2021 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

Šikmá schodisková plošina pre vozičkárov

Schodisková plošina je tou najlepšou voľbou pri zdolávaní architektonických prekážok pre imobilných.

Šikmá schodisková plošina Šikmá schodisková plošina (Zdroj: ARES)

Schodisková plošina pre imobilné osoby je moderné bezbariérové zdvíhacie zariadenie vyznačujúce sa príjemným dizajnom, vďaka ktorému pôsobí na schodisku veľmi diskrétne a nenápadne. Inštalácia schodiskovej plošiny je možná v interiéri, aj v exteriéri.

Zdvíhací výťah pre ZŤP Zdvíhací výťah pre ZŤP (zdroj: ARES)
Načítavam video...

Výhodná cena plošiny Výhodná cena plošiny (zdroj: ARES)
Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine (zdroj: ARES)
Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu (zdroj: ARES)
Výťah do domu Výťah do domu (zdroj: ARES)

Na šikmú schodiskovú plošinu pre vozičkárov je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?

Porovnali sme život v Bratislave na štyroch rôznych miestach.

Najobľúbenejšie auto Slovákov je opäť ŠKODA

Značka aj napriek pandémii trhala rekordy.

Predajom kraľovala FABIA, ŠKODA valcovala jednotlivé segmenty. Jednoznačné prvenstvo značky ŠKODA potvrdzujú aj celkové predaje jednotlivých modelov, ktoré suverénne vedie model FABIA – 4 607 ks.

PLANEO Elektro funguje aj počas lockdownu - má akčný výpredaj

V najrozšírenejšej sieti elektropredajní môžete stále POHODLNE NAKUPOVAŤ A TOVAR mať doma EŠTE DNES. Teraz dokonca ešte lacnejšie.