Piatok, 15. január, 2021 | Meniny má DobroslavKrížovkyKrížovky

Šikmá schodisková plošina pre vozičkárov

Schodisková plošina je tou najlepšou voľbou pri zdolávaní architektonických prekážok pre imobilných.

Šikmá schodisková plošina Šikmá schodisková plošina (Zdroj: ARES)

Schodisková plošina pre imobilné osoby je moderné bezbariérové zdvíhacie zariadenie vyznačujúce sa príjemným dizajnom, vďaka ktorému pôsobí na schodisku veľmi diskrétne a nenápadne. Inštalácia schodiskovej plošiny je možná v interiéri, aj v exteriéri.

Zdvíhací výťah pre ZŤP Zdvíhací výťah pre ZŤP (zdroj: ARES)
Načítavam video...

Výhodná cena plošiny Výhodná cena plošiny (zdroj: ARES)
Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine (zdroj: ARES)
Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu (zdroj: ARES)
Výťah do domu Výťah do domu (zdroj: ARES)

Na šikmú schodiskovú plošinu pre vozičkárov je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.

SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov

Rok 2020 bol pre spravodajstvo SME.sk rekordný z hľadiska viacerých parametrov.