Utorok, 29. september, 2020 | Meniny má Michal, MichaelaKrížovkyKrížovky

Šikmá schodisková plošina pre vozičkárov

Schodisková plošina je tou najlepšou voľbou pri zdolávaní architektonických prekážok pre imobilných.

Šikmá schodisková plošina Šikmá schodisková plošina (Zdroj: ARES)

Schodisková plošina pre imobilné osoby je moderné bezbariérové zdvíhacie zariadenie vyznačujúce sa príjemným dizajnom, vďaka ktorému pôsobí na schodisku veľmi diskrétne a nenápadne. Inštalácia schodiskovej plošiny je možná v interiéri, aj v exteriéri.

Zdvíhací výťah pre ZŤP Zdvíhací výťah pre ZŤP (zdroj: ARES)
Načítavam video...

Výhodná cena plošiny Výhodná cena plošiny (zdroj: ARES)
Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine (zdroj: ARES)
Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu (zdroj: ARES)
Výťah do domu Výťah do domu (zdroj: ARES)

Na šikmú schodiskovú plošinu pre vozičkárov je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Brick Award 2020: Pocta kvalitnej tehlovej architektúre

Víťazi ceny Brick Award 2020 zaujali porotu odvážnymi architektonickými konceptmi pre udržateľné a perspektívne priestory.

Lokalita: Katowice, Poland. Architekti: BAAS Arquitectura, Barcelona/Spain with Grupa 5 architekci, Warsaw/Poland and Małeccy biuro projektowe, Katowice/Poland

Union prepláca doplatky za lieky do 18 rokov neobmedzene

Účty za lieky v prípade detí, ktoré sú viac doma ako v škole, môžu narobiť poriadny prievan v peňaženke.

UPC teraz ponúka internet 300 Mb/s len za 10,90 €

Jesenná ponuka od UPC prináša viac rýchlosti a hodnoty za menej peňazí, a k tomu veľa darčekov.