Štvrtok, 24. september, 2020 | Meniny má Ľuboš, ĽuborKrížovkyKrížovky

Šikmá schodisková plošina pre vozičkárov

Schodisková plošina je tou najlepšou voľbou pri zdolávaní architektonických prekážok pre imobilných.

Šikmá schodisková plošina Šikmá schodisková plošina (Zdroj: ARES)

Schodisková plošina pre imobilné osoby je moderné bezbariérové zdvíhacie zariadenie vyznačujúce sa príjemným dizajnom, vďaka ktorému pôsobí na schodisku veľmi diskrétne a nenápadne. Inštalácia schodiskovej plošiny je možná v interiéri, aj v exteriéri.

Zdvíhací výťah pre ZŤP Zdvíhací výťah pre ZŤP (zdroj: ARES)
Načítavam video...

Výhodná cena plošiny Výhodná cena plošiny (zdroj: ARES)
Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine Spokojný klient na svojej schodiskovej plošine (zdroj: ARES)
Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu Zdvíhacie zariadenie pre vozičkárov do domu (zdroj: ARES)
Výťah do domu Výťah do domu (zdroj: ARES)

Na šikmú schodiskovú plošinu pre vozičkárov je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kampane SME patria medzi najlepšie slovenské reklamy

Zo súťaže Zlatý klinec si SME odnieslo až 5 ocenení.

Veľký úspech slovenskej kávy v medzinárodnej súťaži Great Taste

Modranská pražiareň Ebenica získala prestížne ocenenia so všetkými štyrmi prihlásenými kávami a prekonala úspech z minulého roka.

Obľúbená značka YES! sa rozrastá o nové proteínové tyčinky

Do predaja prichádza snacková tyčinka YES! plná prírodných surovín, bez zbytočných prídavkov a s patričným obsahom proteínu.