Päť najlepších doplnkov výživy na naberanie svalovej hmoty.

Ktoré doplnky pomôžu rýchlejšie pribrať kvalitnú svalovú hmotu a ako fungujú?

Priberanie svalovej hmoty je komplikovaný proces v ktorom zohráva rolu okrem genetiky a tréningu predovšetkým strava. Obzvlášť človek, ktorý ťažko priberá, by si mal stravu sledovať a prijať denne dostatok kalórií, makronutrientov (bielkovín, sacharidov, tukov), vitamínov a minerálov. Doplnky výživy nie sú náhradou, ale doplnením stravy o tieto potrebné zložky stravy.

Preto doplnky výživy hlavne u športujúceho človeka, ktorý sa snaží pribrať svaly, nie sú rozhodne na škodu.

1. Anabol24

Anabol24 osvedčený objemový prípravok Nejedná sa klasický proteín, ale skôr o takzvanú „all in one“ formulu. Teda aby si zákazník nemusel kupovať viac doplnkov zvlášť, tak tento produkt obsahuje všetko v jednom. Obohatíte ním tak svoju bežnú stravu o potrebné kalórie, bielkoviny, aminokyseliny, vitamíny a minerály, a iné zložky, ktoré podporujú zdravý prírastok na váhe. Obsahuje zložky ako srvátkový proteín, aminokyseliny BCAA, L-glutamín, kvalitné formy kreatínu, maltodextrín, a iné doplnky, ktoré sú základom na zlepšenie rastu svalstva ako u začiatočníkov, tak aj u pokročilých.

2.Testo24

Testo24 je najlepší dostupný stimulant testosterónu na trhu. Testosterón je najdôležiteší hormón pri budovaní svalstva. Zatiaľ čo bielkoviny a aminokyseliny sú stavebný materiál pre tvorbu nových svalov, tak testosterón dáva bunkám prostredníctvom receptorov „inštrukciu“ aby rástli. Testosterón má v tele veľké množstvo funkcií, medzi ktoré patrí vznik druhotných pohlavných znakov, mužský vzhľad a rast svalovej hmoty. Taktiež má vplyv na celkový metabolizmus a kondíciu. Pre testosterón je typický anabolický účinok, čiže zvyšuje syntézu bielkovín, najmä vo svaloch a kostiach.Naopak nedostatok testosterónu sa u muža prejaví spomaleným metabolizmom, prírastkom tuku (hlavne v brušných oblastiach), zhoršenou fyzickou kondíciou aj zhoršením sexuálneho výkonu.

3.Pump-performance

Pump-performance je predtréningová zmes, ktorá môže výrazne pomôcť zlepšiť tréning. Lepšie a tvrdšie tréningy výrazne pomáhajú napredovaniu a zvyšovaniu objemu svalov. Taktiež prináša skvelý pump-efekt počas cvičenia, čo prispieva k rýchlejšiemu transportu živín do svalovej bunky. Pump-performance je najlepšia predtréningová formula pre dosiahnutie maximálneho nabudenia na tréning, súčasne s príjemným pocitom maximálnej energie (neobsahuje veľké množstvo kofeínu ani iných zakázaných látok , ktoré zbytočne zvyšujú krvný tlak a spôsobujú nežiadúce stavy) Zloženie: Kreatín PHX, Beta Alanín, Arginín Alfa-ketoglutarát, Dextróza, Maltodextrín, Taurín, TriKreatín malát, Tyrozín, Citrulín Malát, Kofeín a iné.

4. Pangavit24 professional 250tab.

Pangavit24 nie je priamo objemový prípravok, ale je veľmi vhodný pre ľudí, ktorým sa nedarí nabrať z dôvodu zníženej chuti do jedla. Svojím zložením pomáha správnemu a zdravému fungovaniu metabolizmu. Napraviť chuť do jedla je u ľudí, ktorý s tým majú problém, veľmi dôležité inak sa výsledky a prírastky na svalovej hmote vôbec nemusia dostaviť.

Zloženie: Vitamíny – B1, B2, B6, B12, kyselina pantoténová, pangamová a listová, niacín, biotín, cholín. Minerálne látky – vápnik, fosfor, draslík, horčík, chróm.Stopové prvky – železo, meď, zinok, mangán. Aminokyseliny BCAA

5. Nočný proteín – Night Casein

Bielkoviny sú základným doplnkom ak sa športovec usiluje o nárast svalovej hmoty a sily. Svaly rastú hlavne v noci, preto je často veľkou chybou neprijať nejaký čas pred spánkom určité množstvo kvalitných bielkovín. Ak sa bavíme o priberaní novej svalovej hmoty je práve toto najdôležitejší čas kedy prijať bielkoviny. Klasické srvátkové whey proteíny sú ideálne po tréningu a medzi jedlami, pretože majú rýchlu vstrebateľnosť, ich nevýhoda ale je, že hladina aminokyselín v krvi aj relatívne rýchlo klesne. Aminokyseliny z caseínového nočného proteínu sa vstrebávajú pomalšie a preto je ideálny na noc, kedy sme dlhší čas bez jedla.

Tieto ale aj iné doplnky výživy môžeš objednať na eshope uber-nutrition.sk

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 150
  2. Každý piaty zomrie 8 852
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 774
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 8 188
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 799
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 731
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 896
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 9 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 9 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu