Štvrtok, 24. september, 2020 | Meniny má Ľuboš, ĽuborKrížovkyKrížovky

Nájazdové rampy pre vozičkárov

Prenosné či pevné nájazdové rampy pre imobilných sú efektívne riešenie prekonávania schodov a prejazd vozičkára cez nízku bariéru.

Nájazdové rampy pre vozičkárov môžu byť použité na mnohých miestach a pre rôzne úrovne prevýšenia. Keďže nájazdové rampy (lyžiny) sú teleskopické a dajú sa zasúvať do seba, po zložení zaberajú málo miesta a ľahko sa prenášajú. Roštové rampy pre imobilných sa vyznačujú veľkou prispôsobivosťou, jednoduchou konštrukciou a kvalitným spracovaním. Vďaka týmto vlastnostiam je zaručená vysoká úžitková hodnota výrobku.

Prenosná sklopná nájazdová rampa Prenosná sklopná nájazdová rampa (zdroj: ARES)
Prenosné nájazdové ližiny pre imobilných Prenosné nájazdové ližiny pre imobilných (zdroj: ARES)
Nájazdová roštová rampa pre osoby s obmedzením pohybu Nájazdová roštová rampa pre osoby s obmedzením pohybu (zdroj: ARES)
Roštové rampy pre hendikepovaných a seniorov Roštové rampy pre hendikepovaných a seniorov (zdroj: ARES)
Nájazdové rampy pre ZŤP Nájazdové rampy pre ZŤP (zdroj: ARES)
Bezbariérová rampa pre vozičkárov Bezbariérová rampa pre vozičkárov (zdroj: ARES)

Na nájazdové rampy pre vozičkárov je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kampane SME patria medzi najlepšie slovenské reklamy

Zo súťaže Zlatý klinec si SME odnieslo až 5 ocenení.

Veľký úspech slovenskej kávy v medzinárodnej súťaži Great Taste

Modranská pražiareň Ebenica získala prestížne ocenenia so všetkými štyrmi prihlásenými kávami a prekonala úspech z minulého roka.

Obľúbená značka YES! sa rozrastá o nové proteínové tyčinky

Do predaja prichádza snacková tyčinka YES! plná prírodných surovín, bez zbytočných prídavkov a s patričným obsahom proteínu.