Utorok, 22. september, 2020 | Meniny má MóricKrížovkyKrížovky

Nájazdové rampy pre vozičkárov

Prenosné či pevné nájazdové rampy pre imobilných sú efektívne riešenie prekonávania schodov a prejazd vozičkára cez nízku bariéru.

Nájazdové rampy pre vozičkárov môžu byť použité na mnohých miestach a pre rôzne úrovne prevýšenia. Keďže nájazdové rampy (lyžiny) sú teleskopické a dajú sa zasúvať do seba, po zložení zaberajú málo miesta a ľahko sa prenášajú. Roštové rampy pre imobilných sa vyznačujú veľkou prispôsobivosťou, jednoduchou konštrukciou a kvalitným spracovaním. Vďaka týmto vlastnostiam je zaručená vysoká úžitková hodnota výrobku.

Prenosná sklopná nájazdová rampa Prenosná sklopná nájazdová rampa (zdroj: ARES)
Prenosné nájazdové ližiny pre imobilných Prenosné nájazdové ližiny pre imobilných (zdroj: ARES)
Nájazdová roštová rampa pre osoby s obmedzením pohybu Nájazdová roštová rampa pre osoby s obmedzením pohybu (zdroj: ARES)
Roštové rampy pre hendikepovaných a seniorov Roštové rampy pre hendikepovaných a seniorov (zdroj: ARES)
Nájazdové rampy pre ZŤP Nájazdové rampy pre ZŤP (zdroj: ARES)
Bezbariérová rampa pre vozičkárov Bezbariérová rampa pre vozičkárov (zdroj: ARES)

Na nájazdové rampy pre vozičkárov je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chcete mať ekologickú domácnosť? Začnite od zelenej elektriny

Čo si predstavíte pod eko domácnosťou?

Zvislé zdvíhacie zariadenia pre vozičkárov

Zvislé zdvíhacie plošiny či výťahy pre imobilných sú komplexným bezbariérovým riešením v interiéri aj exteriéri.

Nadácia COOP Jednota rozdá obciam a mestám 156 000 eur, hlasovať

Obce a mestá po celom Slovensku môžu už po štvrtý raz získať grant na zlepšenie občianskej vybavenosti.