Nedeľa, 20. september, 2020 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Nájazdové rampy pre vozičkárov

Prenosné či pevné nájazdové rampy pre imobilných sú efektívne riešenie prekonávania schodov a prejazd vozičkára cez nízku bariéru.

Nájazdové rampy pre vozičkárov môžu byť použité na mnohých miestach a pre rôzne úrovne prevýšenia. Keďže nájazdové rampy (lyžiny) sú teleskopické a dajú sa zasúvať do seba, po zložení zaberajú málo miesta a ľahko sa prenášajú. Roštové rampy pre imobilných sa vyznačujú veľkou prispôsobivosťou, jednoduchou konštrukciou a kvalitným spracovaním. Vďaka týmto vlastnostiam je zaručená vysoká úžitková hodnota výrobku.

Prenosná sklopná nájazdová rampa Prenosná sklopná nájazdová rampa (zdroj: ARES)
Prenosné nájazdové ližiny pre imobilných Prenosné nájazdové ližiny pre imobilných (zdroj: ARES)
Nájazdová roštová rampa pre osoby s obmedzením pohybu Nájazdová roštová rampa pre osoby s obmedzením pohybu (zdroj: ARES)
Roštové rampy pre hendikepovaných a seniorov Roštové rampy pre hendikepovaných a seniorov (zdroj: ARES)
Nájazdové rampy pre ZŤP Nájazdové rampy pre ZŤP (zdroj: ARES)
Bezbariérová rampa pre vozičkárov Bezbariérová rampa pre vozičkárov (zdroj: ARES)

Na nájazdové rampy pre vozičkárov je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Foreigners will be centre stage in Bratislava for the whole week

This year’s fjúžn festival is all about exploring the world we have at home.

Poznanie

„Poznanie je asimilácia informácie, ktorá sa nachádza mimo nášho ducha, v objektívnej skutočnosti.“

Poznanie - yzop.sk

Lákajú vás benefity poisťovní? Pri zmene si všímajte podmienky

Ak ste si povedali, že tento rok zmeníte svoju zdravotnú poisťovňu, preštudujte si podmienky získania jednotlivých benefitov