Nedeľa, 20. september, 2020 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Stropný zdvihák pre imobilných

Stropný zdvihák je multifunkčné zdvíhacie zariadenie na prepravu a nácvik chôdze imobilných osôb či pacientov v nemocnici.

Presun človeka z vozíka na posteľ pomocou Stropného zdviháka | ARESPresun človeka z vozíka na posteľ pomocou Stropného zdviháka | ARES

Je pre vás problém dostať sa do vane, sprchy či z postele na vozík? Máme pre vás technické riešenie v podobe stropného zdviháka. Odteraz môže byť presun pohybovo obmedzenej osoby pohodlný ako nikdy predtým. Stropný zdvihák je najvhodnejší spôsob ako zlepšiť život osoby so zdravotným postihnutím a jej rodiny. Jedná sa o diskrétne a pohodlné prepravovanie osôb bez pomoci vozíka či na rehabilitáciu a nácvik chôdze.

Stropný zdvihák pre imobilných Stropný zdvihák pre imobilných (zdroj: ARES)
Načítavam video...

Stropný zdvihák na cvičenie a rehabilitáciu Stropný zdvihák na cvičenie a rehabilitáciu (zdroj: ARES)
Stropný zdvihák pre seniorov Stropný zdvihák pre seniorov (zdroj: ARES)
Stropný zdvihák na presun telesne hendikepovaných Stropný zdvihák na presun telesne hendikepovaných (zdroj: ARES)
Stropný zdvihák pre vozičkára Stropný zdvihák pre vozičkára (zdroj: ARES)

Na stropný zdvihák je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Foreigners will be centre stage in Bratislava for the whole week

This year’s fjúžn festival is all about exploring the world we have at home.

Poznanie

„Poznanie je asimilácia informácie, ktorá sa nachádza mimo nášho ducha, v objektívnej skutočnosti.“

Poznanie - yzop.sk

Lákajú vás benefity poisťovní? Pri zmene si všímajte podmienky

Ak ste si povedali, že tento rok zmeníte svoju zdravotnú poisťovňu, preštudujte si podmienky získania jednotlivých benefitov