Štvrtok, 22. október, 2020 | Meniny má SergejKrížovkyKrížovky

Zvislé zdvíhacie zariadenia pre vozičkárov

Zvislé zdvíhacie plošiny či výťahy pre imobilných sú komplexným bezbariérovým riešením v interiéri aj exteriéri.

Zvislá zdvíhacia plošina pre ZŤP | ARESZvislá zdvíhacia plošina pre ZŤP | ARES

Zvislé zdvíhacie plošiny sú ideálnym riešením v prípadoch, kedy použitie nájazdových rámp nie je možné a inštalácia schodiskovej plošiny nie je adekvátna prevýšeniu. Zvislá zdvíhacia plošina poskytuje aj z finančného hľadiska prijateľné riešenie tohto problému. Tieto domáce výťahy sú určené na dopravu seniorov a osôb so zníženou pohyblivosťou.

Zvislá zdvíhacia plošina pre ZŤP Zvislá zdvíhacia plošina pre ZŤP (zdroj: ARES)
Načítavam video...
Domáci výťah pre vozičkárov Domáci výťah pre vozičkárov (zdroj: ARES)
Plošina s kolmým zdvihom pre imobilných Plošina s kolmým zdvihom pre imobilných (zdroj: ARES)
Zvislá zdvíhacia plošina do domu Zvislá zdvíhacia plošina do domu (zdroj: ARES)
Zvislá zdvíhacia plošina pre verejné budovy Zvislá zdvíhacia plošina pre verejné budovy (zdroj: ARES)

Na zvislú zdvíhaciu plošinu je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zlaďte vaše šperky s jeseňou

Inšpirujte sa jeseňou! Siahnite po šperkoch v zlatých odtieňoch pripomínajúcich jesennú prírodu alebo sa ozdobte padajúcim lístím.

Nové laboratórium ekonomického experimentálneho výskumu na EUBA

Národohospodárska fakulta EU v Bratislave otvára nové výskumné pracovisko, ktoré je v slovenských podmienkach výnimočné.

Nové laboratórium ekonomického experimentálneho výskumu na NHF EU v Bratislave

5 vecí, ktoré definujú prémiové bývanie

Lukratívna lokalita je nepochybne dôležitá indícia prémiovej kvality bývania, ale adresa úspechu by toho mala ponúknuť viac.