Pondelok, 19. október, 2020 | Meniny má KristiánKrížovkyKrížovky

Mobilný zdvihák pre pacienta

Mobilný zdvihák pre pacienta je ideálne riešenie na premiestňovanie človeka na vozíku do postele, na sedačku alebo do vane.

Mobilný zdvihák pre pacienta | ARESMobilný zdvihák pre pacienta | ARES

Mobilný zdvihák je primárne určený pre osoby, ktoré nie sú schopné samostatnej opory pri presúvaní a takisto pre ľudí, ktorí sú závislé od opatery iných osôb, prípadne pre pacientov pripútaných na lôžko. Jeho rozmery umožňujú bezproblémový pohyb a ľahkú obsluhu.

Mobilný zdvihák pre pacienta Mobilný zdvihák pre pacienta (zdroj: ARES)
Načítavam video...
Mobilný zdvihák Mobilný zdvihák (zdroj: ARES)

Na stoličkový výťah je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úpravy automobilov pre ZŤP

ARES vám ponúka riešenie pre ZŤP osoby v oblasti úpravy automobilov pre telesne hendikepované osoby.

Úpravy automobilov pre ZŤP

No Finish Line v Bratislave sa presúva do virtuálneho priestoru

Cieľová suma, ktorú môžu bežci vybehať pre projekty na podporu detí je 30.000 euro.

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera už aj cez internet

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera cez internet. Na dôchodku si tak možno prilepšia o viac ako 200€ mesačne!