Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Obľúbená značka YES! sa rozrastá o nové proteínové tyčinky

Do predaja prichádza snacková tyčinka YES! plná prírodných surovín, bez zbytočných prídavkov a s patričným obsahom proteínu.

Keď v októbri 2018 vstúpila na slovenský trh značka zdravých tyčiniek YES!, ktoré v sebe spájajú ovocie, orechy a horkú čokoládu, okamžite si získali priazeň konzumentov. O ich rastúcej obľube svedčia aj údaje o predajoch. Kým v prvom roku predaja, v roku 2019, sa ich na slovenskom trhu predalo približne 30 tisíc kusov, iba v prvom polroku 2020 to už bolo 46 tisíc kusov.

V čom tkvie ich rýchlo rastúca popularita? V prvom rade sú to vynikajúce chute vytvárané zaujímavými kombináciami kvalitných surovín, sú však aj zdrojom proteínu, bielkovín a vlákniny. Tyčinky sú navyše vhodné aj pre vegetariánov, pretože obsahujú iba 5 gramov cukru a neobsahujú lepok. Tyčinky YES! si tak našli obľubu v širokom spektre konzumentov, nielen u športovcov, ale všeobecne u ľudí s aktívnym či zdravým životným štýlom. Bolo teda iba otázkou času, kedy ich výrobca, spoločnosť Nestlé, prinesie na slovenský trh ich ďalšie inovácie. A ten čas práve nastal.

Nové varianty proteínových tyčiniek

Do predaja práve prichádza snacková tyčinka plná prírodných surovín, bez zbytočných prídavkov, ktorá nielen skvelo chutí, ale má aj patričný obsah proteínu. Na začiatku sú v predaji dva varianty proteínových tyčiniek YES! – kombinácia s orechmi a horkou čokoládou, plus v ďalšej nájdu konzumenti navyše aj čučoriedky a kešu orechy. Od svojich konkurentov sa nové proteínové tyčinky líšia naozaj v mnohom. Predovšetkým, sú vyrábané zo surovín inšpirovaných prírodou, preto ich výsledná chuť nie je výsledkom kompromisu, ale zaujímavej kombinácie surovín. Sú dostatočne nutrične bohaté, proteín čerpajú len z rastlinných zdrojov, obsahujú menej cukru, vďaka orechom zároveň obsahujú viac zdraviu prospešných tukov. Orechy tiež spolu s rastlinným proteínom z hrachu prispievajú k optimálnemu množstvu proteínu v jednej tyčinke. Prírodné ingrediencie dopĺňa kvalitná horká čokoláda.

Príroda nie je pri tyčinkách YES! iba prázdnym slovom

Prírodné ingrediencie nie sú v tomto prípade jediným spojivom tohto nového produktu s prírodou. Konzumentov vyznávajúcich zdravý životný štýl určite poteší aj informácia, že výrobca významne prispel k zníženiu environmentálnej stopy aj inak. A to zmenou pôvodného plastového obalu za plne recyklovateľný papierový. Nejde pri tom vôbec o prázdne gesto! Keďže tyčinky YES! sa od minulého roka vyrábajú v Českej republike, spoločnosť Nestlé takto, spolu s ďalšími opatreniami v závodoch v Čechách aj na Slovensku, ušetrí až 20 ton plastov za rok.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.