Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Veľký úspech slovenskej kávy v medzinárodnej súťaži Great Taste

Modranská pražiareň Ebenica získala prestížne ocenenia so všetkými štyrmi prihlásenými kávami a prekonala úspech z minulého roka.

Aj na Slovensku dokážeme pražiť prémiovú kávu svetovej úrovne. Dôkazom je pražiareň EBENICA COFFEE, ktorá pravidelne boduje v renomovaných medzinárodných súťažiach a jej kávu oceňuje tak široká verejnosť, ako aj odborné poroty zložené z kávových expertov z celého sveta. Najnovšie v súťaži Great Taste Awards 2020 vo Veľkej Británii, do ktorej sa zapojilo až 12 777 súťažných produktov zo 106 krajín.

Ocenené kávy

EBENICA sa rovnako ako vlani presadila v obľúbenej kategórii espresso, a to so všetkými štyrmi prihlásenými kávami. Odbornú porotu zaujal najmä kávový blend Ebenica Intensivo, ktorý vyniká svojou komplexnou chuťou, tónmi čokolády, tabaku a sladkého sirupu. Vyslúžil si tým dokonca dve zlaté hviezdičky, ktoré hodnotiaci experti udeľujú iba produktom s mimoriadnou chuťou. Po jednej zlatej hviezdičke získali aj ďalšie tri kávy – kávová zmes Ebenica Duetto, v ktorej sa v jedinečnom súzvuku stretáva Arabica s Robustou, ako aj dve výnimočné singlové kávy El Salvador La Joya a Guatemala Acatenango. Všetky štyri kávy sú súčasťou širokého a chuťovo mimoriadne pestrého portfólia slovenskej pražiarne.

Opakovaný úspech

Hovorí sa, že ešte ťažšie ako úspech dosiahnuť je úspech obhájiť a dlhodobo si ho udržiavať. A práve to sa pražiarni Ebenica, ktorá vyrábajednu z top 10 espresso káv Európy, darí. Svedčia o tom nielen ocenenia v súťažich Great Taste 2019 a 2020 vo Veľkej Británii či Coffee Review 2013 v USA, ale aj stúpajúci záujem zo strany zákazníkov. Patria medzi nich mnohé slovenské kaviarne, reštaurácie, hotely, ako aj čoraz širší okruh kávových gurmánov a nadšencov. Osobitnou kategóriou klientov sú firmy, pre ktoré modranská pražiareň okrem lahodnej kávy zabezpečuje aj kávovary a servis. A nezáleží na tom, či ste malá firmička alebo veľká korporácia so stovkami zamestnancov. Pridať sa, samozrejme, môžete aj vy.

Doprajte si pôžitok z prémiovej kávy

EBENICA COFFEE už od svojho vzniku v roku 2009 obohacuje náš trh o výnimočné kávové produkty a zároveň zvyšuje kultúru pitia kávy na Slovensku. Okrem samotnej kávy je známa aj svojím priateľským a ústretovým prístupom k zákazníkom, ktorým pomáha objavovať stále nové lahodné chute. Ak si chcete dopriať prémiový pôžitok s tým spojený aj vy, káva pražená v Modre zaručene splní vaše očakávania. Stačí, keď si ju objednáte cez e-shop, a o pár dní máte vytúžený voňavý balíček doma či v práci.

Viac na www.ebenica.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line