Veľký úspech slovenskej kávy v medzinárodnej súťaži Great Taste

Modranská pražiareň Ebenica získala prestížne ocenenia so všetkými štyrmi prihlásenými kávami a prekonala úspech z minulého roka.

Aj na Slovensku dokážeme pražiť prémiovú kávu svetovej úrovne. Dôkazom je pražiareň EBENICA COFFEE, ktorá pravidelne boduje v renomovaných medzinárodných súťažiach a jej kávu oceňuje tak široká verejnosť, ako aj odborné poroty zložené z kávových expertov z celého sveta. Najnovšie v súťaži Great Taste Awards 2020 vo Veľkej Británii, do ktorej sa zapojilo až 12 777 súťažných produktov zo 106 krajín.

Ocenené kávy

EBENICA sa rovnako ako vlani presadila v obľúbenej kategórii espresso, a to so všetkými štyrmi prihlásenými kávami. Odbornú porotu zaujal najmä kávový blend Ebenica Intensivo, ktorý vyniká svojou komplexnou chuťou, tónmi čokolády, tabaku a sladkého sirupu. Vyslúžil si tým dokonca dve zlaté hviezdičky, ktoré hodnotiaci experti udeľujú iba produktom s mimoriadnou chuťou. Po jednej zlatej hviezdičke získali aj ďalšie tri kávy – kávová zmes Ebenica Duetto, v ktorej sa v jedinečnom súzvuku stretáva Arabica s Robustou, ako aj dve výnimočné singlové kávy El Salvador La Joya a Guatemala Acatenango. Všetky štyri kávy sú súčasťou širokého a chuťovo mimoriadne pestrého portfólia slovenskej pražiarne.

Opakovaný úspech

Hovorí sa, že ešte ťažšie ako úspech dosiahnuť je úspech obhájiť a dlhodobo si ho udržiavať. A práve to sa pražiarni Ebenica, ktorá vyrábajednu z top 10 espresso káv Európy, darí. Svedčia o tom nielen ocenenia v súťažich Great Taste 2019 a 2020 vo Veľkej Británii či Coffee Review 2013 v USA, ale aj stúpajúci záujem zo strany zákazníkov. Patria medzi nich mnohé slovenské kaviarne, reštaurácie, hotely, ako aj čoraz širší okruh kávových gurmánov a nadšencov. Osobitnou kategóriou klientov sú firmy, pre ktoré modranská pražiareň okrem lahodnej kávy zabezpečuje aj kávovary a servis. A nezáleží na tom, či ste malá firmička alebo veľká korporácia so stovkami zamestnancov. Pridať sa, samozrejme, môžete aj vy.

Doprajte si pôžitok z prémiovej kávy

EBENICA COFFEE už od svojho vzniku v roku 2009 obohacuje náš trh o výnimočné kávové produkty a zároveň zvyšuje kultúru pitia kávy na Slovensku. Okrem samotnej kávy je známa aj svojím priateľským a ústretovým prístupom k zákazníkom, ktorým pomáha objavovať stále nové lahodné chute. Ak si chcete dopriať prémiový pôžitok s tým spojený aj vy, káva pražená v Modre zaručene splní vaše očakávania. Stačí, keď si ju objednáte cez e-shop, a o pár dní máte vytúžený voňavý balíček doma či v práci.

Viac na www.ebenica.sk

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 694
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 525
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 287
  4. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 13 030
  5. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 655
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 980
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 590
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 352
SkryťVypnúť reklamu

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 9 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

18 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.

18 h
SkryťZatvoriť reklamu