Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Teraz je čas hýbať sa s VENU® SQ

Dnes Garmin predstavil svoje najnovšie smart hodinky Venu Sq a Venu sq Music,

(Zdroj: Garmin)

Dnes Garmin predstavil svoje najnovšie smart hodinky Venu Sq a Venu sq Music, ktoré kombinujú nenútený štýl s najpokročilejšou sadou monitoringu zdravia na trhu. Hodinky majú aj množstvo športových funkcií, ktoré pri tomto výrobcovi samozrejmosťou. Smart funkcie zahŕňajú okrem bežných upozornení na hovory, správy a iné, aj bezkontaktné platby Garmin Pay, internú pamäť na prehrávanie 500 skladieb a offline play listov z vašich obľúbených streamingových služieb. Praktický hranatý farebný displej, výdrž batérie 6 dni v režime smart hodiniek (14 hodím GPS).

Zdravie a aktivita

Venu Sq berie vaše zdravie vážne, rozšírená sada funkcí si pomáha optickým pulzomerom, ktorý zaznamenáva váš tep niekolkokrát za sekundu, dokáže zmerať okysličenie krvi a doplniť pokročilý monitoring spánku o dôležité údaje. Bežné funkcie ako sledovanie dýchania, hydratácie alebo menštruačného cyklu sú doplnené aj o komplexnejšie metriky ako Body Battery, ktoré vyhodnocujú úroveň vašej energie počas dňa.

Ak si situácia vyžaduje “ z hlbok sa nadýchnuť “ môžete využiť niektoré z dychových cvičení priamo na hodinkách: Pokoj – na zlepšenie spánku. Koherencia – pre rovnováhu a pokoj. A dve verzie- Oddych a Sústredenie.

Športové a tréningové funkcie

Keď príde čas športu, na výber máte viac ako 20 predinštalovaných aplikácií na aktivity pod holým nebom, alebo vo vnútri. Pilate, joga, sila, beh, plávanie v bazéne, cyklistika a to sme vymenovali len pár. Okrem toho sledujete aj svoje kroky, spálené kalorie intenzívne minúty a iné. Priamo v hodinkách máte nainštalované rôzne cvičenia, ktoré si môžete podľa výberu dopĺňať z vašej aplikácie Garmin Connect. Ak potrebujete tréning „šitý na mieru”, využite adapívne tréningové plány Garmin Coach na 5k, 10k a polmaraton.

Smart funkcie pre život a pohyb

Venu Sq poskytuje nepretržité pripojenie, ktoré ponúka užitočné funkcie:

Upozornenia na úrichádzajúce hovory, textové správy, soc. siete, kalendáre, pripomienky a iné. Použivatelia operačného systému Android môžu odpovedať na správy priamo z hodiniek.

Hudobný prehrávač s internou pamäťou umožňuje okrem bežných hudobných súborov sťahovať aj playlisty zo streamingových služieb ako Spotify, Amazon Music a Deezer a prehrávať ich v offline režime.

Zdieľanie polohy a bezpečnostné funkcie zabezpečujú zdieľanie vašej polohy v reálnom čase, alebo v prípade nehody (automaticky) alebo v prípade potreby (manuálne) odošlú vašim predvoleným kontaktom aktiálnu polohu.

Bezkontaktné platby Garmin Pay sú jednoduchým a bezpečným spôsobom ako zaplatiť

Prispôsobte si vzhľad a funkcie vašich hodiniek s tisíckami štýlov pozadia, aplikácií a widgetov zdarma na Connect IQ store.

Kompatibilné s takmer každým telefónom s Android alebo iOS.

Verzie a ceny

Základná séria Venu sq s dotykovým 1,3” displejom zakrytým Corning® Gorilla® Glass má ľahkú hliníkovú lunetu a silikónové náramky. Bude už čoskoro dostupná v troch farbách za 199,99€ a Venu Sq Music, ktoá má navyše hudobný prehrávač, taktiež v troch farbách za 249,90€. Nájdete ich na webe www.garmin.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.