Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

UPC teraz ponúka internet 300 Mb/s len za 10,90 €

Jesenná ponuka od UPC prináša viac rýchlosti a hodnoty za menej peňazí, a k tomu veľa darčekov.

Operátor UPC pre svojich zákazníkov zrýchľuje internetové pripojenie pravidelne a jeho jesenná ponuka toto pravidlo opäť potvrdzuje. Záujemcovia o rýchle a stabilné pripojenie na optický internet si teraz môžu vybrať spomedzi nových, ešte rýchlejších služieb. UPC doterajšie programy s rýchlosťou 250 a 500 Mb/s v septembri zrýchlilo na 300 a 600 Mb/s, pričom zároveň znížilo ich ceny. Internet UPC s rýchlosťou 300 Mb/s, ktorý aj náročným užívateľom poskytne maximálny komfort a spoľahlivosť, je teraz v ponuke len za 10,90 € mesačne vrátane WiFi routra, čiže o 5 € lacnejšie než obvykle.

Viac za menej a veľa, veľa, veľa darčekov

No výhody a prednosti jesennej ponuky od UPC tu len začínajú - celkovo prináša viac rýchlosti a hodnoty za menej peňazí a k tomu veľa darčekov tak pre nových, ako aj súčasných zákazníkov. Každý, kto si objedná novú službu internetu s rýchlosťou 300 alebo 600 Mb/s, ich teraz získa na celý rok za cenu „pomalšieho“, teda lacnejšieho internetu, takže ročne ušetrí až 60 €. Rovnako to platí aj pre záujemcov o internet s digitálnou TV s tým rozdielom, že získate rýchlejšie pripojenie za cenu lacnejšieho až na celé 2 roky.

Stavebnice, fotoaparát, slúchadlá, či bezplatne zriadenie služieb ako darček

S jesennou ponukou si záujemcovia o služby UPC môžu súčasne vybrať spomedzi celého radu darčekov. A ponuka je veru široká: boxy pre príjem TV cez internet kdekoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku, detské stavebnice, slúchadlá, fitness hodinky, fotoaparát, druhý set-top box do domácnosti bezplatne, bezplatné zriadenie služieb, ale tiež dvojnásobná rýchlosť internetu či bezplatne prémiové TV balíčky. Detailnejšie informácie o internetových, ako aj televíznych či telefónnych službách UPC nájdete na webe www.upc.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.