Pondelok, 19. október, 2020 | Meniny má KristiánKrížovkyKrížovky

UPC teraz ponúka internet 300 Mb/s len za 10,90 €

Jesenná ponuka od UPC prináša viac rýchlosti a hodnoty za menej peňazí, a k tomu veľa darčekov.

Operátor UPC pre svojich zákazníkov zrýchľuje internetové pripojenie pravidelne a jeho jesenná ponuka toto pravidlo opäť potvrdzuje. Záujemcovia o rýchle a stabilné pripojenie na optický internet si teraz môžu vybrať spomedzi nových, ešte rýchlejších služieb. UPC doterajšie programy s rýchlosťou 250 a 500 Mb/s v septembri zrýchlilo na 300 a 600 Mb/s, pričom zároveň znížilo ich ceny. Internet UPC s rýchlosťou 300 Mb/s, ktorý aj náročným užívateľom poskytne maximálny komfort a spoľahlivosť, je teraz v ponuke len za 10,90 € mesačne vrátane WiFi routra, čiže o 5 € lacnejšie než obvykle.

Viac za menej a veľa, veľa, veľa darčekov

No výhody a prednosti jesennej ponuky od UPC tu len začínajú - celkovo prináša viac rýchlosti a hodnoty za menej peňazí a k tomu veľa darčekov tak pre nových, ako aj súčasných zákazníkov. Každý, kto si objedná novú službu internetu s rýchlosťou 300 alebo 600 Mb/s, ich teraz získa na celý rok za cenu „pomalšieho“, teda lacnejšieho internetu, takže ročne ušetrí až 60 €. Rovnako to platí aj pre záujemcov o internet s digitálnou TV s tým rozdielom, že získate rýchlejšie pripojenie za cenu lacnejšieho až na celé 2 roky.

Stavebnice, fotoaparát, slúchadlá, či bezplatne zriadenie služieb ako darček

S jesennou ponukou si záujemcovia o služby UPC môžu súčasne vybrať spomedzi celého radu darčekov. A ponuka je veru široká: boxy pre príjem TV cez internet kdekoľvek a odkiaľkoľvek na Slovensku, detské stavebnice, slúchadlá, fitness hodinky, fotoaparát, druhý set-top box do domácnosti bezplatne, bezplatné zriadenie služieb, ale tiež dvojnásobná rýchlosť internetu či bezplatne prémiové TV balíčky. Detailnejšie informácie o internetových, ako aj televíznych či telefónnych službách UPC nájdete na webe www.upc.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úpravy automobilov pre ZŤP

ARES vám ponúka riešenie pre ZŤP osoby v oblasti úpravy automobilov pre telesne hendikepované osoby.

Úpravy automobilov pre ZŤP

No Finish Line v Bratislave sa presúva do virtuálneho priestoru

Cieľová suma, ktorú môžu bežci vybehať pre projekty na podporu detí je 30.000 euro.

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera už aj cez internet

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera cez internet. Na dôchodku si tak možno prilepšia o viac ako 200€ mesačne!