Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

To treba vidieť. Blíži sa Deň otvorených dverí v Kolískach

Tím Kolísok pripravil na sobotu 3. októbra bohatý program pre záujemcov o nové atraktívne bývanie v Záhorskej Bystrici.

Ak aj vaša rodina túži po novom bývaní v Bratislave a nemáte ešte na spomínanú sobotu žiadne plány, blížiaci sa Deň otvorených dverí v Kolískach je ideálna príležitosť ako spojiť príjemné s užitočným.

Spoznajte Kolísky na vlastné oči

Kolísky sú navrhnuté akoprvé ozajstné kids-friendly bývanie na Slovensku. Čo to pre rodiny s deťmi znamená? To sa dozviete priamo na mieste, kde sa zoznámite nielen s atraktívnou lokalitou, v ktorej sú situované, ale aj s kompletnou ponukou bytov v projekte. Aby ste mali čo najlepšiu predstavu o svojom novom bývaní, budete si môcť na vlastné oči pozrieť tri vzorové byty, ktoré už čakajú na vašu návštevu. Pripravená je tiež prezentácia interiérových štúdií, ktoré vám predstavia vysoký štandard vybavenia bytov a atraktívne bytové doplnky pre váš komfort a pohodlie. Inými slovami povedané, dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť, aby ste sa mohli správne rozhodnúť.

Program pre deti aj súťaž o kávovar

Nebolo by to to pravé kids-friendly bývanie, keby nemalo prichystaný aj bohatý program pre vaše deti. V detskej zóne na ne čakajú hravé tvorivé dielne, kde sa naučia, ako zhotoviť vtáčie búdky či vyrobiť šarkany. Vyblázniť sa zasa môžu na najnovších detských ihriskách, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou Kolísok. Nechýba ani stôl na pingpong, ktorý si môžete zahrať spolu s nimi. Ale ani to ešte nie je všetko. Hladoši a maškrtné jazýčky sa môžu tešiť na výborné hamburgery a iné dobroty, dospelí na dobrú kávičku a celá rodina sa môže navyše zapojiť do súťaže o hodnotný kávovar.

Poznačte si do svojich kalendárov

Deň otvorených dverí v Kolískach by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Uskutoční sa užv sobotu 3. októbra 2020, v čase od 10.00 do 19.00 hod., na križovatke ulíc Zárubová a Na Krčoch v Záhorskej Bystrici. Tím Kolísok sa už teší na vašu návštevu!

Viac nawww.kolisky.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line