Streda, 28. október, 2020 | Meniny má DobromilaKrížovkyKrížovky

Každý komín potrebuje svoj domov!

Tak využite jesennú akciu s Leierom.

Akcia LeierAkcia Leier (Zdroj: Leier Baustoffe SK)

Chceme vás povzbudiť aj v týchto nezvyčajných časoch a pomôcť s naplánovanou výstavbou. Preto sme si pre vás pripravili jesennú akciu, ktorá vám aspoň trocha ušetrí výdavky spojené so stavbou domu.

Postavte si dom z tehly Leier a dostanete k tomu komín SMART alebo ECO Plus len za polovičnú cenu. Tak využite našu jesennú akciu a získajte moderné certifikované riešenie pre svoj domov. Nákup určite neoľutujete, pretože na oba komínové systémy Leier sa vzťahuje až 33 ročná záruka!

Jesenná akcia platí na komíny ECO PLUS a SMART.

Tieto komínové systémy sú vhodnépre pripojenie širokej škály vykurovacích zariadení s otvorenou spaľovacou komorou. ECO Plus je možné navrhnúť a zhotoviť aj s pomocnou vetracou šachtou, ktorá môže zabezpečiť odvetranie vnútorných priestorov stavby. Zadné odvetranie komína zabezpečuje odvádzanie vlhkosti z komínového telesa. Komínový systém Leier SMART je zas ideálny pre rodinné domy vďaka svojej veľkosti. Z pôdorysnej plochy zaberá iba 0,1m2, čo ho činí najmenším na trhu. Naviac sú oba navrhnuté z prírodných materiálov a zároveň spĺňajú všetky požiadavky vyplývajúce z príslušných noriem. Vďaka svojej vysokej kvalite, inovatívnosti, trvanlivosti, ako aj poskytovanej záruke si vyslúžili odporúčanie Komory kominárov Slovenska. Toto uznanie nás preto zaväzuje k neustálemu zdokonaľovaniu a vývoju našich výrobkov.

Táto akcia je určená len pre koncových zákazníkov, a to pri minimálnom odbere 35 paliet tehál Leier.

Ak máte o jesennú akciu záujem, prosím, obráťte sa na našich zmluvných partnerov - partnerské stavebniny, kde nájdete nielen akciový stavebný materiál, ale aj iné produkty z nášho portfólia: http://www.leier.sk/zoznam-predajcov-1

Tím Leier

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pohoda v domácnosti sa odvíja od jednej veci. Neuveríte, od akej

Základ príjemného bývania je pomerne jednoduchý.

Nenechajme jeden druhého bez pomoci a kontaktu

Každým nákupom v Kauflande je teraz pomoc bližšie!

Neodkladajte pre koronavírus vyšetrenie svojich očí

V Očnom centre Sokolík poskytujeme očnú starostlivosť v plnom rozsahu, v operačných sálach, i v špecializovaných ambulanciách.