Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Každý komín potrebuje svoj domov!

Tak využite jesennú akciu s Leierom.

Akcia LeierAkcia Leier (Zdroj: Leier Baustoffe SK)

Chceme vás povzbudiť aj v týchto nezvyčajných časoch a pomôcť s naplánovanou výstavbou. Preto sme si pre vás pripravili jesennú akciu, ktorá vám aspoň trocha ušetrí výdavky spojené so stavbou domu.

Postavte si dom z tehly Leier a dostanete k tomu komín SMART alebo ECO Plus len za polovičnú cenu. Tak využite našu jesennú akciu a získajte moderné certifikované riešenie pre svoj domov. Nákup určite neoľutujete, pretože na oba komínové systémy Leier sa vzťahuje až 33 ročná záruka!

Jesenná akcia platí na komíny ECO PLUS a SMART.

Tieto komínové systémy sú vhodnépre pripojenie širokej škály vykurovacích zariadení s otvorenou spaľovacou komorou. ECO Plus je možné navrhnúť a zhotoviť aj s pomocnou vetracou šachtou, ktorá môže zabezpečiť odvetranie vnútorných priestorov stavby. Zadné odvetranie komína zabezpečuje odvádzanie vlhkosti z komínového telesa. Komínový systém Leier SMART je zas ideálny pre rodinné domy vďaka svojej veľkosti. Z pôdorysnej plochy zaberá iba 0,1m2, čo ho činí najmenším na trhu. Naviac sú oba navrhnuté z prírodných materiálov a zároveň spĺňajú všetky požiadavky vyplývajúce z príslušných noriem. Vďaka svojej vysokej kvalite, inovatívnosti, trvanlivosti, ako aj poskytovanej záruke si vyslúžili odporúčanie Komory kominárov Slovenska. Toto uznanie nás preto zaväzuje k neustálemu zdokonaľovaniu a vývoju našich výrobkov.

Táto akcia je určená len pre koncových zákazníkov, a to pri minimálnom odbere 35 paliet tehál Leier.

Ak máte o jesennú akciu záujem, prosím, obráťte sa na našich zmluvných partnerov - partnerské stavebniny, kde nájdete nielen akciový stavebný materiál, ale aj iné produkty z nášho portfólia: http://www.leier.sk/zoznam-predajcov-1

Tím Leier

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line