Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Spolu

Vytvoriť stály, kvalitný a harmonický vzťah plný lásky, vášne, porozumenia a naplnenia potrieb toho druhého je veľmi náročné.

Spolu Partnerský manuál - Sylvie SamsonováSpolu Partnerský manuál - Sylvie Samsonová (Zdroj: pixabay.com)

Každý vzťah prechádza svojim vývojom od nádherného zamilovaného začiatku, cez obdobia nastavovania sa a synchronizácie na rovnakú vlnovú dĺžku, až po vytriezvenie a odovzdanie sa tomu druhému. Všetky vzťahy majú aj svoje turbulentné obdobia, keď sa objavujú rôzne problémy a situácie, ktoré musia partneri počas spoločného života riešiť spoločne. Dnes sa stretávame vo vzťahoch s trendom, že partneri prestávajú medzi sebou komunikovať a pri krízach radšej toho druhého opustia alebo sa rozvedú. Prišla doba, kedy sa ľudia nesnažia pochopiť potreby toho druhého, ale sebecky stále hľadia len na svoje. V minulosti ľudia opravovali skoro všetky veci, keď sa pokazili. Dnes, keď sa niečo pokazí, hneď všetko vymeníme za nové a z nášho pohľadu lepšie. Bohužiaľ, rovnako dnes fungujú aj partnerské vzťahy. Načo budeme míňať čas a energiu na niečo, čo môžem nájsť niekde inde.

Do ponuky internetového kresťanského kníhkupectva, yzop.sk sme pre Vás zaradili knihu Spolu - partnerský manuál, v ktorom sa snaží autorka Sylvie Samsonová, partnerom vysvetliť ich fungovanie a snaží sa poradiť ako ustáť rôzne situácie vo vzťahu.

Spolu Partnerský manuál - Sylvie Samsonová Spolu Partnerský manuál - Sylvie Samsonová (zdroj: yzop.sk)

V knihe sú popísané skutočné príbehy párov z partnerskej poradne, ktoré sú napísané neošúchaným, otvoreným a vtipným spôsobom.
Dozviete sa, ako je primárne nastavený muž a ako žena, a prečo robia to, čo robia. V knižke nájdete aj tipy ako prekonať krízu vo vzťahu, spestriť každodenný stereotyp či vďaka vzťahovým rituálom oživiť iskru vo vzťahu. Otvorene sa porozprávame aj o sexe. Inšpirujte sa na vašej spoločnej ceste, aby ste boli šťastní a aby to vaše SPOLU vydržalo naveky.

Autorka knihy sa venuje oblasti osobného rozvoja viac ako desať rokov a patrí medzi popredných koučov a motivačných rečníkov v Českej republike. Viac ako sedem rokov vedie aj partnerskú a rodinnú poradňu, kde vďaka unikátnemu systému mediačných techník spolu s neurolingvistickým programovaním dosahujú v párovej terapii vynikajúce výsledky.

„Nepredpokladajte. Ak svojmu partnerovi niečo nepoviete, dúfať v to, že mu to napadne samo, nie je pre vzťah dobré. Napriek tomu, že ste partnerom hoci aj veľa rokov a poznáte sa dôkladne, váš partner nemyslí rovnako ako vy. Každý sme originál a zapamätajte si, že veľa nedorozumení vzniká z toho, že niečo „očakávame“. Ak však niečo chcete alebo aj nechcete, treba to partnerovi povedať“

Ďalšie zaujímavé tituly od renomovaných autorov pre vás aj vášho partnera nájdete v ponuke nášho internetového kresťanského kníhkupectva yzop.sk. Záleží nám na tom, čo čítate, aby ste mohli stráviť čo najviac času spolu aj vo chvíľach, kedy hľadáte liek na svoju dušu. Ďalšie zaujímavé informácie a aktuality z nášho portálu nájdete aj na facebooku - @eshopyzop.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line