Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Leto 2020 zaplnilo Kúpele Piešťany slovenskými dovolenkármi

Prázdninová sezóna pre piešťanské hotely siete Ensana tento rok znamenala nárast slovenských hostí.

(Zdroj: Splendid Ensana Health Spa Hotel)

Vzrástol najmä počet samoplatiacich hostí, ktorí si regeneračný či ozdravný pobyt v prírodných liečebných kúpeľoch dopriali počas letných mesiacov júl a august.

"Celkovo po lete pozorujeme 30-percentný nárast podielu slovenských klientov v Kúpeľoch Piešťany, z necelých 60 % na necelých 90 %," uviedol Petr Hlaváč zo spoločnosti Ensana. Svoj vplyv na to mala aj jedinečná novinka vo forme premeny z jedného hotelov all-inclusive prevádzku, ktorá mali Slovákom nahradiť prímorskú dovolenkovú atmosféru.

All Inclusive balíky

Pred začiatkom letnej sezóny piešťanský Kúpeľný ostrov zareagoval na situáciu, kedy Slováci nepreferovali cestovanie k moru a pripravil unikátnu dovolenkovú alternatívu. V Splendid Ensana Health Spa Hoteli ponúkal pobyty pre celé rodiny aj s deťmi, čo nebýva pre kúpele zvykom. Počas dvoch letných mesiacov (júla a augusta) sa na all-inclusive pobytoch s animátormi vystriedalo viac ako 1400 detí. To predstavovalo viac ako štvrtinu všetkých hostí hotela počas tohto obdobia (viac ako 5000 hostí).

Pre vysoký záujem ponecháva sieť Ensana all-inclusive rodinné pobyty s neobmedzeným vstupom do bazéna a animačným programom pre deti počas víkednov a sviatkov vo svojej ponuke až do konca marca 2021. Tiež je možné si zakúpiť aj kúpeľný pobyt s all inclusive službami.

Rovnako však prichádza aj s aktuálnou novinkou jesenných balíčkov na posilnenie imunity či regeneráciu dýchacieho systému. Viac informácii a možnosť rezervácie nájdete na webstránke spoločnosti.

Nápojové zaujímavosti

Počas júla a augusta sa v rámci all-inclusive pobytov v Splendid Ensana Health Spa Hoteli vypilo a minulo:

• 1 200 l džúsov
  • 80 kg horúcej čokolády
  • 230 kg kávy
  • 5 500 l vína
  • 14 000 l piva

Ďalšie štatistiky:

• 9300 palaciniek
  • 6700 vydaných zmrzlín v kornútku
  • 6500 hot dogov
  • 6200 fánkov
  • 5000 lievancov
  • 1200 vaflí

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Pravá strana Dunaja môže vďaka Inchebe získať novú tvár

Incheba chce priniesť kvalitný verejný priestor, viac života a umenie.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.